Επιχειρηματική αποστολή ΣΕΒ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

O ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων σε συνεργασία με το Ελληνο-Αραβικό Επιμελητήριο, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Ντουμπάι, στη Φουτζέιρα και στο Αμπου Ντάμπι, στις 27 Απριλίου-1 Μαίου 2014.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε συνέχεια των ενημερωτικών ημερίδων για το Εμιράτο της Φουτζέιρα που διοργάνωσε ο ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων τον Φεβρουάριο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από κοινού με τους Φορείς, οι οποίες ανέδειξαν τις μεγάλες δυνατότητες πρόσφορης δραστηριότητας για ελληνικές επιχειρήσεις στα Η.Α.Ε. Δεδομένου ότι το Ντουμπάι έχει αναλάβει τη διοργάνωση της EXPO 2020, η αποστολή θα επισκεφθεί τρία απο τα σημαντικότερα Εμιράτα για επαφές και συζητήσεις με Αραβικές εταιρίες και Οργανισμούς τόσο για εξαγωγικό και διαμετακομιστικό εμπόριο προς τις αγορές του Αραβικού Κόλπου και της Ασίας όσο και για joint-ventures με τοπικούς εταίρους, για υπηρεσίες logistics, για μεταφορές, κλπ.

Στην αποστολή μπορούν να μετέχουν εταιρίες κυρίως από τους τομείς δομικών υλικών και κατασκευών, ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών, προιόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, τροφίμων-ποτών, ξενοδοχειακού και οικιακού εξοπλισμού, καλλυντικών-χημικών-φαρμακευτικών, τουρισμού, real estate. Στόχος μας είναι με περιεκτικό και συνοπτικό πρόγραμμα να δοθεί έμφαση στις επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β και γι αυτό είμαστε σε στενή συνεργασία με το Γραφείο Ο.Ε.Υ. στο Ντουμπάι, τα τοπικά Επιμελητήρια και την Ελεύθερη Ζώνη Εμπορίου της Φουτζέιρα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στέλνοντας συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής στo [email protected] το συντομότερο δυνατό (ενδεικτικά μέχρι 15 Απριλίου 2014), ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για την οργάνωση των Β2Β συναντήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γ. Πατσιαβό, Συντονιστή, ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, τηλ.2115006144, [email protected].

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις