Η Volterra και το Farmers Union συνεργάζονται προς όφελος των Ελλήνων Αγροκτηνοτρόφων

Η Volterra Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το Farmers Union.

Η συνεργασία έρχεται ως αποτέλεσμα εκπλήρωσης της οριοθετημένης στρατηγικής της Volterra να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Πολλώ δε μάλλον όταν αναφερόμαστε στο πρωτογενή τομέα παραγωγής που αποτελεί αναντίρρητα έναν από τους στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας.

Μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία όλα τα μέλη του   Farmers Union θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν προνομιακές τιμές και να μειώσουν τα έξοδα τους σε ηλεκτρικό ρεύμα με τρόπο εύκολο, γρήγορο και απολύτως ασφαλή.

Η ταυτότητα του Farmers Union

Το Farmer Union, απαριθμεί άνω των 30.000 μελών και ως ένωση έχει θέσει μία σειρά από στόχους. Τη μείωση του κόστους παραγωγής, τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και τη βελτίωση της πρόσβασης των Αγροτών στις αγορές. Επιπλέον η ένωση καλείται να διαδραματίσει και τον ρόλο του φορέα που θα εκπροσωπεί τους αγρότες απέναντι στους αρμόδιους φορείς και θα μπορεί να διεκδικεί ακρόαση, επίλυση ζητημάτων και αξιοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων που απευθύνονται σε αυτούς. Τέλος βασικός στόχος της Farmers Union είναι και η ανταλλαγή απόψεων, συνεργειών και συνεργασιών μεταξύ των αγροτών όλης της Ελλάδας.

Η Volterra επιφυλάσσεται, ότι και στο άμεσο μέλλον θα δώσει προτεραιότητα στην ανάπτυξη παρόμοιων ενεργειών συνεργασίας και με άλλους φορείς και ενώσεις που έχουν ως βασικό μέλημα την συλλογική προσπάθεια και την αμοιβαία συμβολή στη δημιουργία καινοτόμων δράσεων για τον εκάστοτε κλάδο που δραστηριοποιούνται.


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις