New Holland: Δύο μεγάλοι αντιπρόσωποι ενώνονται

Η New Holland ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ δύο από τις παραχωρήσεις αναφοράς της που της επιτρέπει να κάνει ένα ακόμη βήμα στο παγκόσμιο σχέδιο για τη βελτίωση των υπηρεσιών και της προσοχής της στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους: τον πολυεθνικό όμιλο ITT - στον οποίο είναι ενσωματωμένος ο παραχωρησιούχος New Holland Compañía Η Maquinaria 93-, αποκτά το 40% των μετοχών του αντιπροσώπου Pedro Azpeitia SL και μεταβιβάζει στον τελευταίο τη διαχείριση της Foral Community of Navarra, την οποία μέχρι τώρα διαχειριζόταν η CM93.  

Αυτή η κίνηση επιτρέπει στη μάρκα να ενισχύσει τη διανομή της στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, ποντάροντας στον επαγγελματισμό και την ποιοτική εξυπηρέτηση της Pedro Azpeitia SL, χαρακτηριστικά που αποδείχθηκαν κατά την ιστορία της ως επίσημος αντιπρόσωπος στη Λα Ριόχα, τη Χώρα των Βάσκων και ορισμένες πόλεις. Μπούργκος. 

Το οικονομικό σκέλος της παραχώρησης ενισχύεται επίσης, με την είσοδο ενός από τους μεγαλύτερους παραχωρησιούχους στην Ισπανία, της CM93, που θα της επιτρέψει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του άμεσου μέλλοντος με μεγαλύτερη φερεγγυότητα. 

Έτσι, η Pedro Azpeitia SL θα μπορέσει να επιδείξει την εμπειρία και την καλή δουλειά της και στη Ναβάρα, έχοντας τη δυνατότητα να αυξήσει, με την υποστήριξη της CM93, τους επιχειρηματικούς δείκτες στην περιοχή.

Για τον Francesco Zazzetta, γενικός διευθυντής της New Holland στην Ιβηρική Χερσόνησο, αυτή η συμφωνία αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο.

«Χάρη σε αυτή τη συμφωνία, η New Holland θα είναι σε θέση να επεκτείνει την ποιότητα και την ποσότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της και να φιλοδοξεί να αυξήσει το επίπεδο σε όλους τους τομείς» πτυχές στις οποίες ο Pedro Azpeitia και η CM93 έχουν ήδη αποδειχθεί ηγέτες: εμπειρία, εστίαση στον πελάτη, χρηματοοικονομική φερεγγυότητα και δέσμευση για τη μάρκα και τα προϊόντα της. 

Χωρίς αμφιβολία, ένα πολύ ισχυρό και άμεσο μήνυμα προς όλους τους επαγγελματίες του χώρου: Η New Holland και το δίκτυό της γίνονται ισχυρότεροι και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις που μας επιφυλάσσει ο κλάδος μας στο μέλλον».

ITT | CM93
Ο πολυεθνικός όμιλος ITT υπάρχει για περισσότερο από έναν αιώνα, έχει τζίρο άνω των 250 εκατομμυρίων ευρώ και απασχολεί πάνω από μισή χιλιάδα άτομα. 

Οι απαρχές του χρονολογούνται από το 1878 και οι ρίζες του ήταν πάντα συνδεδεμένες με τον κόσμο των γεωργικών μηχανημάτων, όπου ήταν με το όνομα CM93 για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Η θυγατρική της Compañía Maquinaria 93 (CM93) είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους της Νέας Ολλανδίας στην Ισπανία, που εκτελεί τις εργασίες της σε αρκετές επαρχίες της Ανδαλουσίας, στις Βαλεαρίδες Νήσους και μέχρι τώρα, επίσης στη Ναβάρα.

Ο γενικός διευθυντής της, Xavier Domènech σχολιάζει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γίνουμε μέρος μιας εταιρείας με την ιστορία και το χάρισμα της Pedro Azpeitia SL και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε μεγάλο μέρος της προηγούμενης εμπειρίας μας στη Ναβάρα και τα πολλά χρόνια εμπειρία με τη Νέα Ολλανδία σε άλλες επαρχίες».

Pedro Azpeitia SL

Επίσης, μια εκατονταετής εταιρεία, η Pedro Azpeitia SL έχει συνδεθεί με τον κόσμο της γεωργίας από το 1903 και συνεργάζεται με τη New Holland για δεκαετίες για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των αγροτών και των κτηνοτρόφων στη La Rioja. 

Από το 2008, έχουν επίσης την ευθύνη στη Χώρα των Βάσκων, όπου εργάστηκαν για να μεταδώσουν αυτή την επιθυμία για εξυπηρέτηση στους πελάτες που έδειξαν από την αρχή τους. 

Με σχεδόν σαράντα υπαλλήλους, έχουν επιτύχει μια άψογη φήμη στον τομέα ευθύνης τους και είναι συνώνυμα της επαγγελματικής προσοχής σε κάθε πτυχή της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τους Javier και Pedro Azpeitia, εταίρους της παραχώρησης, αυτή η συμφωνία τους επιτρέπει να « ανέβουν σε ένα νέο στάδιο, διευρύνοντας τα σύνορα και αναπτύσσοντας μια εταιρεία που ήταν πάντα αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση και την επαγγελματική προσοχή στους πελάτες μας».

Προσθέτοντας επίσης ότι ανυπομονούν να εφαρμόσουν όλα όσα έμαθαν στη Λα Ριόχα και τη Χώρα των Βάσκων, επίσης στη Ναβάρα και «να μπορέσουν να συνεισφέρουν την άμμο μας στην επιτυχία της New Holland εκεί».

Ο Luis Miguel Urraca, μέτοχος της Pedro Azpeitia SL και ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την ηγεσία του έργου, σχολίασε: « Είναι μια συναρπαστική επαγγελματική πρόκληση που σημαίνει πολλά για μένα. Ο νέος τομέας ευθύνης που θα έχει τώρα η Pedro Azpeitia SL θα μας επιτρέψει να εξάγουμε όλη μας την εμπειρία σε μια περιοχή που μοιράζεται πολλά γεωργικά με αυτά που γνωρίζουμε και, ταυτόχρονα, να αποκτήσουμε οικονομίες κλίμακας που δεν μπορούσαμε να επιτύχουμε μέχρι τώρα."


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις