Ορθομοριακή Διατροφή: Ανακαλύψτε την Πυραμίδα που αλλάζει τη ζωή μας
Ορθομοριακή Διατροφή: Ανακαλύψτε την Πυραμίδα που αλλάζει τη ζωή μας

Μπορεί κανείς να ζει την πιό ενάρετη και την πλέον φυσιολογική ζωή μακριά από ατασθαλίες, απερισκεψίες και υπερβολές, αλλά η διατροφή και η ενυδάτωση με συνέπεια-συνέχεια-επιμονή και υπομονή, δίνουν εκείνη την "προστιθέμενη αξία” που πραγματικά μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτά που η κοινωνία ονομάζει "υγεία” και "ευεξία” -τα δύο σκαλοπάτια της καλής και απροβλημάτιστης ζωής, που θέτουν τη βάση για όλα τα υπόλοιπα!

Ένα από τα πλέον σοβαρά και δομικά προβλήματα του σύγχρονου πολιτισμού είναι ο "κυτταρικός υποσιτισμός”. Είτε θεωρούμε ότι υπάρχει υποσιτισμός εξαιτίας της φτώχειας και της έλλειψης τροφίμων, όπως συναντά κανείς στις χώρες του τρίτου κόσμου, είτε οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα διατροφικής κακοποίησης στον προηγμένο κόσμο, διαπιστώνουμε ακριβώς το ίδιο:  πως η πλειονότητα των πολιτών του πλανήτη υποφέρουν λόγω του τρόπου που θρέφουν τον οργανισμό τους  -το σώμα τους δηλαδή,  σε κυτταρικό επίπεδο. Στην κυριολεξία οι πολίτες του κόσμου πάσχουν από πρόωρη βιολογική κατάπτωση και πρόωρη βιολογική γήρανση  λόγω σοβαρής κυτταρικής υποθρεψίας!

Ασχέτως με το τι κάνατε μέχρι σήμερα, υπάρχει λύση για αναστροφή αυτής της κατάστασης! Η Ορθομοριακή διατροφή (Orthomolecular Nutrition) καθορίζει την ποιότητα της ζωής, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στη σωστή λειτουργία των κυττάρων και κατά συνέπεια των ορμονών, των νευροδιαβιβαστών και των βιοχημικών δεικτών. Επίσης μέσω άυλων διεργασιών επηρεάζει δυναμικά τον ανθρώπινο ψυχισμό, τον τρόπο που σκεφτόμαστε και δρούμε, αλλά  και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας. Τα πάντα στο αέναο ταξίδι για καλύτερη υγεία και βιολογική ευεξία ξεκινούν με την Δυναμική Πυραμίδα Διατροφής.

Καθαρό και Θρεπτικό Νερό

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με το νερό! Χωρίς  αυτό το μαγικό υγρό,  όλα τα υπόλοιπα είναι και παραμένουν άνευ σημασίας! Αυτός είναι και ο λόγος, που το νερό αποτελεί τη βάση της συγκεκριμένης πυραμίδας!

Το καθαρό, ζωντανό και θρεπτικό νερό που σημαίνει πως ποιοτικά πλησιάζει αρκετά σε εκείνο το αγνό καθαρό και ενεργοποιημένο από τη Φύση νερό του παρελθόντος, όταν το νερό έρρεε ακόμα μέσα από παρθένα και καθαρά εδάφη και πετρώματα, πρέπει να είναι παντελώς απαλλαγμένο από χλώριο, βαρέα μέταλλα, τοξικές και χημικές ουσίες, να είναι ζωντανό και θρεπτικό, διότι για να κάνει τη δουλειά για την οποία το προορίζει η Φύση, πρέπει να περιέχει όλα εκείνα τα ιχνοστοιχεία και τα μέταλλα του αρχέγονου νερού της βουνίσιας πηγής, που είναι απόλυτα απαραίτητα για τον άνθρωπο και τη διαχρονική του υγεία και βιολογική ευεξία.

Όσπρια & Δημητριακά

Παρέχουν σύνθετους υδατάνθρακες, διαλυτές και αδιάλυτες διαιτητικές ίνες, βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και μέταλλα και χαμηλό Ορθογλυκαιμικό δείκτη.

Φυτικό Γάλα

Παρέχει φυτικές πρωτεΐνες, διαιτητικές ίνες, ουσιώδη λιπαρά οξέα όπως Ω3, Ω6, Ω7 και Ω9, βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και απαραίτητα για τον οργανισμό μεταλλικά άλατα!  

Εποχιακά φρούτα & Λαχανικά

Είναι οι τράπεζες βιταμινών της φύσης. Παρέχουν αντιοξειδωτικά στοιχεία, διαλυτές διαιτητικές ίνες, φυτικές πρωτεΐνες, βιταμίνες και όλα τα άλλα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία που απαιτεί το σώμα του ανθρώπου για την προσπόρισή του, ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα και ισορροπημένα, δεχόμενο το απαραίτητο φυσικό καύσιμο που χρειάζεται σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις