Ημερίδα από τον ΣΕΒ για επιχειρηματικές ευκαιρίες σε Ινδία, Ταϊβάν και Κίνα

Στο πλαίσιο υποστήριξης της ελληνικής επιχειρηματικής εξωστρέφειας σε χώρες πρωταρχικής σημασίας ο ΣΕΒ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα στο Ηράκλειο για τις επιχειρηματικές, επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στη σημαντική αγορά της Ινδίας την Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 (16.30-20.30) στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος του European Business and Technology Center-EBTC, (www.ebtc.eu) και σε συνέχεια των δυο προηγούμενων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο ΣΕΒ ως ανταποκριτής του προγράμματος για την Ελλάδα, στοχεύει με τις εκδηλώσεις αυτές στην προβολή των δυνατοτήτων της μεγάλης και δυναμικά αναπτυσσόμενης Ινδικής αγοράς (9% του ΑΕΠ) και την είσοδο σε αυτήν ελληνικών εταιριών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα γίνουν παρουσιάσεις για άλλες δυο μεγάλες αγορές της περιοχής την Ταϊβάν και την Κίνα έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν πληρέστερη εικόνα για τις δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές της ασιατικής Ηπείρου. Στην ημερίδα θα γίνουν εκτενείς παρουσιάσεις για τις τάσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές των χωρών αυτών και ειδικότερα για τις δυνατότητες δραστηριοποίησης σε σύγχρονες (καθαρές) τεχνολογίες στους τομείς βιοτεχνολογίας, ενέργειας, περιβάλλοντος, μεταφορών. Μετά την εκδήλωση και με βάση το ενδιαφέρον από πλευράς επιχειρήσεων ο ΣΕΒ θα διοργανώσει αποστολή ελληνικών εταιριών σε Επιχειρηματικά Φόρουμ και Εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν σε πόλεις της Ινδίας το φθινόπωρο στους παραπάνω τομείς, όπου θα έχουν την ευκαιρία για προκαθορισμένες συναντήσεις (Β2Β) με ινδικές επιχειρήσεις.

Θεωρούμε ότι η εκδήλωση παρουσιάζει ενδιαφέρον λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της ινδικής αγοράς και σας προσκαλούμε να την παρακολουθήσετε (χωρίς κόστος, γλώσσα εργασίας αγγλικά).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΒ (αρμόδιος κ. Ι. Πατσιαβός, Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων, Τ. 211 500 6144, e-mail: [email protected] )

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις