Γ. Γραμματίδης: ‏Φτάνει πια!

«Φτάνει πια!


Η Ελλάδα μας παραχωρεί καθημερινά την εθνική της κυριαρχία εν καιρώ ειρήνης και την πραγματική αξιοπρέπειά της στα σαλόνια τού Χίλτον από έναν γραφικό θίασο ασχέτων κι επικίνδυνων ατόμων που χωρίς σχέδιο, εμπειρία και γνώση δήθεν διαπραγματεύονται με εκείνους που στην ουσία διαφεντεύουν την μοίρα μας.


Ως πότε θα επιτρέπουμε να συνεχίζεται αυτό το αίσχος; Ως πότε ο κ. Τσίπρας θα χρηματοδοτεί την παραμονή του στην εξουσία επιβάλλοντας βάρη στους πολίτες και ιδιαίτερα στους συνταξιούχους, στους μισθωτούς, στις επιχειρήσεις και στους αγρότες; Στην καρδιά δηλαδή της οικονομίας!


Πρέπει να ξεμπλέξουμε από αυτή την ομάδα των ψευδόμενων μάγων με τον ίδιο τρόπο που τους ανεβάσαμε στην εξουσία - ευλόγως διαμαρτυρόμενοι για την ανικανότητα όλων ανεξαιρέτως των προηγούμενων. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται η καθημερινή αποδοκιμασία όλων των πολιτών, στους χώρους δουλειάς, στο σπίτι, σε κάθε κοινωνική συνάθροιση, με δημοσιεύσεις στον τύπο (για εκείνους που έχουν την σχετική δυνατότητα), στο διαδίκτυο … παντού!


Διαδώστε αυτό το μήνυμα παντού, να το διαβάσουν όλοι οι Έλληνες. Μιλήστε ελευθέρα, για όλα αυτά που μεθοδικά διαλύουν … “βάλτε τους απέναντι” ώστε να καταλάβουν ότι εμείς οι πολίτες είμαστε εδώ, και τότε θα καταλάβουν ότι “τελειώνουν”. Κι ίσως τότε αποφασίσουν να φύγουν αξιοπρεπώς, γιατί αλλιώς θα είναι αργά.


Τιμώ τον κοινοβουλευτισμό και τούς θεσμούς, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ από τους λειτουργούς του να με εξευτελίζουν ως πολίτη, να διαλύουν την κοινωνία και να υποτιμούν την νοημοσύνη όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων πολιτών.


Μη φοβηθείτε τις συνέπειες απέναντι στους δανειστές μας. Υπάρχουν ισχυρά επιχειρήματα και σχέδιο εξόδου από την κρίση υπό την αναγκαστική προϋπόθεση της αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους που θα πρέπει να προηγηθεί κάθε άλλης ενέργειας. Οι δανειστές – που έχουν και στο παρελθόν δείξει ότι επιθυμούν βιώσιμες και ουσιαστικές λύσεις από σοβαρούς και αξιόπιστους συνομιλητές - θα το δεχθούν γιατί μπροστά σε δραματικά αυξημένα μέτωπα σε όλη την Ευρώπη και την ευρύτερη γειτονιά της, ένα Grexit δεν εξυπηρετεί κανέναν ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι άλλο μπορεί να προκαλέσει.  


Ας το πιστέψουμε … ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ … κι οφείλουμε πρωτίστως στα παιδιά μας αλλά και σε εμάς τους ιδίους, να τον επιλέξουμε ώστε ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!»

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις