ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση αδιαφορεί για την υγεία, το περιβάλλον τους εργαζόμενους
ΜέΡΑ25 Υγεία Περιβάλλον Εργαζόμενοι

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί για την υγεία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους, ανακοίνωσε το ΜέΡΑ25, ως το συμπερασμα της περιοδείας που έκαναν στην Καλαμάτα ο βουλευτής του κόμματος Κρίτων Αρσένης και το στέλεχος Θωμάς Αχταρίδης. Στο πλαίσιο της περιοδείας έγιναν επισκέψεις στο Νοσοκομείο, τη Μαραθόλακκα, τον Βιολογικό Καθαρισμό, τον ποταμό Άρι, τον αρχαιολογικό χώρο των Ακοβιτίκων…

Συγκεκριμένα το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε: “Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Β2′ Αθηνών Κρίτων Αρσένης και ο Θωμάς Αχταρίδης από την ΟΕΣΚΕ και τη νεολαία του κόμματος, με μέλη και φίλους του ΜέΡΑ25 στην Μεσσηνία.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 συναντήθηκε με τον διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Καλαμάτας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος, Ενεργοί Πολίτες”, Μανώλη Μάκαρη.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Μαραθόλακκα Ταϋγέτου με την εγκληματική διαχείριση των σκουπιδιών, στον βιολογικό καθαρισμό Καλαμάτας, στον αρχαιολογικό ναό του Ποσειδώνα, τον ποταμό Άρι με την ρύπανση και το αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό φεστιβάλ Καλαμάτας.

Τα προβλήματα είναι κοινά και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στην διαχείριση των σκουπιδιών της πόλης με αυτά που το ΜέΡΑ25 έχει επισκεφτεί και εντοπίσει πρόσφατα και σε άλλες γωνιές της χώρας.

Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ως γνήσια μνημονιακή και ολιγαρχική κυβέρνηση, αδιαφορεί για την υγεία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και όλους όσους χειμάζονται από τις πολιτικές που εξυπηρετούν μόνο την τρόικα και την ολιγαρχία”.

ΠΗΓΗ

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις