Παρέμβαση ΑΚΚΕΛ στον ΕΛΓΑ για να αποζημιώνονται και τα ζώα άνω των 6 ετών
Παρέμβαση ΑΚΚΕΛ στον ΕΛΓΑ για να αποζημιώνονται και τα ζώα άνω των 6 ετών

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας έστειλε επιστολή στον ΕΛΓΑ για να σταματήσει την παράνομη και ανήθικη πρακτική ετών να μην αποζημιώνονται οι κτηνοτρόφοι για ζώα ηλικίας άνω των 6 ετών … διότι δεν είναι παραγωγικά!

Το κείμενο της επιστολής:

 

ΣΧΕΤ.:           Καταβολή αποζημιώσεων και για τα ζώα ηλικίας άνω των 6 ετών

 

 Κύριε Πρόεδρε,

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) ζητάει την άμεση ενεργοποίησή σας για να δώσετε λύση σε μία παρανομία που ταλαιπωρεί τους κτηνοτρόφους για πολλά χρόνια.

Αναφέρομαι στην μη αποζημίωση για ζώα ηλικίας άνω των 6 ετών, διότι χαρακτηρίζονται ως μη παραγωγικά, παρόλο που έχουν πληρωθεί και για αυτά τα ασφάλιστρα.

 Ο ΕΛΓΑ είναι μια δημόσια ασφαλιστική εταιρεία,  από την στιγμή που εισπράττει ασφάλιστρα για όλο το ζωικό κεφάλαιο, ασφαλίζει ΟΛOΚΛΗΡΟ το ζωικό κεφάλαιο!!! Ειδάλλως να ζητάει από τους παραγωγούς να δηλώνουν και να πληρώνουν μόνο τα ζώα που είναι κάτω των 6 ετών. 

Κύριε πρόεδρε πώς θα το βλέπατε αν ασφαλίσετε το ΙΧ σας σε κάποια ασφαλιστική εταιρεία και μετά από καιρό πάθετε ατύχημα και η ασφαλιστική σας απαντήσει ότι δεν σας αποζημιώνει διότι το αυτοκίνητο ήταν παλιό; Δεν είναι ούτε δίκαιο,  ούτε νόμιμο, ούτε και ηθικό.  Αναμένω το συντομότερο να βάλετε ένα τέλος στην τεράστια αυτή αδικία κατά του κτηνοτροφικού κόσμου.

 

            Με τιμή,

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις