Ο Μητσοτάκης εξαφανίζει τις ελληνικές ράτσες σκύλων και άλλων δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς
Ο Μητσοτάκης εξαφανίζει τις ελληνικές ράτσες σκύλων και άλλων δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς

Αντί να κινηθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να εξουδετερώσει την φυσική δυνατότητα να βιάζουν παιδιά όλα τα παιδεραστικά «μπουμπούκια» που έχει στον «κήπο» της η ΝΔ (και κάποιοι ήταν προσωπικοί του συνεργάτες), αυτός προωθεί νομοσχέδιο προς ψήφιση, που μεταξύ άλλων θα υποχρεώνει όποιον έχει ζώο συντροφιάς να το στειρώνει υποχρεωτικά.

Έλυσε όλα τα προβλήματα της Ελλάδας (για τα οποία μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει ο ίδιος και η συμμορία του) και αποφάσισε ξαφνικά ότι είναι ... εθνική ανάγκη να στειρώσει τα ζώα συντροφιάς που είναι δεσποζόμενα και όχι αδέσποτα; Όχι, το ΑΚΚΕΛ αποκαλύπτει την διαστροφή πίσω από αυτή την ενέργεια, δεν είναι ανοησία η βλακεία ή κάτι παρόμοιο, αλλά είναι άλλη μία ανισόρροπη και διεστραμμένη ενέργεια του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Η υποχρεωτική στείρωση θα εξαφανίσει όλες τις ελληνικές ράτσες σκύλων κλπ και φυσικά σε λίγα χρόνια θα υποχρεωνόμαστε να εισάγουμε διαρκώς δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς και φυσικά κάποια από τα κομματικά κυκλώματα γύρω από τη Νέα Δημοκρατία θα πλουτίσουν και από αυτό. Δηλαδή αν το δούμε ουσιαστικά στον πυρήνα του, αυτό το θέμα αποτελεί γενοκτονία των ζώων ελληνικής ράτσας και εποικισμό και πληθυσμιακή αλλαγή των ζώων στην Ελλάδα. Αυτό δηλαδή που κάνει σε επίπεδο ανθρώπων με τον εποικισμό της Ελλάδας από λαθρομετανάστες, σε επίπεδο ζώων το κάνει αρχικά με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς. Όλοι είδαμε το βίντεο που μιλούσε ο Μητσοτάκης ότι θα πατάξει το Νατιβισμό (Nativism), δηλαδή κάθετι «ντόπιο» (native). Με τη διαστροφή που έχει δεν περιορίζεται μόνο σε πάταξη των Ελλήνων στην Ελλάδα αλλά και των ζώων της Ελλάδας.

Όλο αυτό θα επιφέρει σημαντικό πλήγμα στους κυνηγούς, διότι θα τους στερήσει τα πολύτιμα σκυλιά, ενώ όπως σωστά καταγγέλλουν οι ίδιοι οι κυνηγοί, το νομοσχέδιο προβλέπει και απαράδεκτες απαγορεύσεις ακόμη και στη μεταφορά των σκύλων. Ίσως και στις διαπραγματεύσεις που κάνει με το τουρκικό καθεστώς για να τους δώσει το Αιγαίο, να έχει σχέδια για να εισάγει και γάτες Αγκύρας να τις επιβάλλει στους κυνηγούς αντί των σκύλων.

Τελικά είναι να απορεί κάποιος πόσο ανθελληνικά διαβρωμένο και διεστραμμένο είναι αυτό το μητσοτακικό καθεστώς που πολεμάει όχι μόνο εναντίον των Ελλήνων ανθρώπων στην Ελλάδα αλλά και εναντίον των ζώων που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτοί που θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία θα είναι Οι Χειρότεροι.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις