ΑΚΚΕΛ: Πόλεμος Μητσοτάκη κατά καθετί αγροτικού
ΑΚΚΕΛ: Πόλεμος Μητσοτάκη κατά καθετί αγροτικού

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που σημειώνονται εξωπραγματικές επιθέσεις σε κάθε τομέα που έχει σχέση με την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή, αλλά με τρόπο που καθιστά ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση θέλει να εξαφανίσει την κτηνοτροφία και την Αγροτική παραγωγή γενικότερα.

Το ΑΚΚΕΛ από το 2014 που ιδρύθηκε αλλά κυρίως τα τελευταία χρόνια με την κυβέρνηση Μητσοτάκη επισημαίνει και καταγγέλλει όλες αυτές τις επιθέσεις κατά των αγροτών που ουσιαστικά είναι κατά της Ελλάδας. Βλέπουμε όμως μία ανισόρροπη, διεστραμμένη και ψυχιατρικά περιγραφόμενη λύσσα τον τελευταίο καιρό όπως για παράδειγμα την απαγόρευση χρησιμοποίησης ζωντανών δολωμάτων για ψάρεμα, καμπάνιες από άκρως αμφιλεγόμενα άτομα όπως ο Μπιλ Γκέιτς, "η Γκρέτα" κλπ για την απαγόρευση της κτηνοτροφίας για την παραγωγή συνθετικού κρέατος ή για την εξάλειψη της κατανάλωσης κρέατος εξολοκλήρου και όλα αυτά ... για το περιβάλλον. Βλέπουμε να προσπαθούν να επιβάλουν την στείρωση και ευνουχισμό ζώων, προφανώς για να μην μπορούν να αναπαραχθούν και να αγοράζονται ως προϊόντα από συγκεκριμένους παραγωγούς στους οποίους θα επιτραπεί η Παραγωγή και όχι εκτροφή ζώων.

Έφτασαν σε σημείο να απαγορεύσουν το κυνήγι και το ψάρεμα για προστασία από τον κορονοϊό ενώ αυτά γίνονται σε ανοιχτό χώρο. Ούτε τους μελισσοκόμους άφησε ασφαλείς και τους απαγόρευσε να χρησιμοποιούν, κοντά σε δασικές εκτάσεις (οι μελισσοκόμοι βάζουν τις φωτιές!), τα καπνιστήρια που βγάζουν καπνό για να χειριστούν τις μέλισσες. Με αυτό τον τρόπο είναι αδύνατη η μελισσοκομία, πώς θα χειριστούν τις μέλισσες; Με τηλεπάθεια, με φωτογραφίες του Μητσοτάκη; Και αυτό πρόσθετα με τις απαγορεύσεις προσέγγισης σε ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά κλπ.

 Αυτά δεν είναι νορμάλ. Οι άνθρωποι που τα σκέφτονται και τα προωθούν δεν είναι ισορροπημένοι, είναι ψυχασθενείς τύπου Γιόζεφ Μέγκελε και το ΑΚΚΕΛ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση διότι αυτά τα άτομα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ... ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις