ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Λάρισας: Για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη

Ανακοίνωση θεματικής αγροτικού ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Λάρισας  για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη

Να καλωσορίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας στη πόλη της Λάρισας τον Πρωθυπουργό και τη συνοδεία του, η οποία συμπλήρωσε άριστα την πολιτική παράσταση που δόθηκε.

Στην πρώτη στάση του στον Πλατύκαμπο έτυχε θερμής υποδοχής από τα ίδια πρωτοπαλίκαρα, που λίγες μέρες πριν διαμήνυαν τα τεράστια προβλήματα των αγροτών και μοχθούσαν να βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους. Άραγε, τελικά, χθες λύθηκαν τα προβλήματα; Πάντως, για τους αγροκτηνοτρόφους λύθηκε η απορία ποιος ασχολήθηκε με την «εξαιρετική» αυτή νέα ΚΑΠ. Όπως ομολόγησε ο κ. Πρωθυπουργός ήταν αποκλειστική του ευθύνη ο σχεδιασμός προκειμένου να μη χαθούν κονδύλια, κάτι το οποίο δεν ισχύει, σε καμία περίπτωση, όπως έχουμε αναφέρει κατά καιρούς. Πάντως ο κ. Πρωθυπουργός για ακόμα μια φορά συνέχισε να μας εκπλήσσει, αφού έπρεπε να επισκεφθεί τη μακρινή Ιαπωνία για να ανακαλύψει τα σκόρδα Πλατυκάμπου! Βέβαια τον ακούσαμε με περίσσεια χαρά να μας λέει λίγο πολύ ότι στον αγροκτηνοτροφικό τομέα όλα κυλάνε ομαλά κι έχουν λυθεί τα προβλήματα.

Στη συνέχεια, είδαμε να συνεχίζεται η φιέστα με τη συμμετοχή του κ. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Όπως σε κάθε τέλος τετραετίας, έτσι και τώρα πιστός στο έθιμο, ξαναθυμήθηκε ότι πρέπει να γίνουν και να ολοκληρωθούν τα έργα εμπλουτισμού του υδροφόρου ορίζοντα. Ακόμη, θυμήθηκαν και τον πολύπαθο δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων, ο οποίος έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάρα πολλούς συνανθρώπους μας. Τέλος, ο κ. Περιφερειάρχης πιστός για ακόμη μια φορά στο «πρόγραμμά» του, βλέποντας μικρόφωνο, άρχισε να μοιράζει χρήματα και να μας αναλύει τα κονδύλια τα οποία πάρθηκαν από την περιφέρεια ήδη, είτε ΘΑ παρθούν. Μάλλον έχουν μπερδευτεί και οι δύο, διότι η ηγεσία της Περιφέρειας παραμένει ίδια εδώ και πολλές τετραετίες, όπως επίσης και τα περιβόητα έργα που κατά καιρούς διαφημίζονται ως επιτυχημένα αλλά στην ουσία είναι παγωμένα.

Βέβαια, η συνύπαρξη του κ. Πρωθυπουργού και του κ. Περιφερειάρχη έβγαλε ως αποτέλεσμα ότι αποζημιώθηκαν πλήρως οι άνθρωποι από τις ζημιές του Ιανού, κάτι το οποίο δυστυχώς είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Στην ομάδα κρούσης του κ. Πρωθυπουργού βρισκόταν κι ο Υπουργός Ενέργειας κ. Σκρέκας, ο οποίος με περίσσεια χαρά, για ακόμη μια φορά, μας διαφήμισε τα  φωτοβολταϊκά για  μείωση κόστους στους αγρότες, αλλά παρέλειψε να μας πει σε ποιες γραμμές θα συνδεθούν αλλά και σε ποια χωράφια θα κατασκευαστούν, καθώς έχει φροντίσει από την αρχή της τετραετίας αυτής της κυβέρνησης να τα δωρίσει και τα δύο στους επιχειρηματίες αλλά και στις ξένες εταιρίες που έχουν κάνει κατάληψη στη χώρα μας.

Ευτυχώς για την κοινωνία, έρχεται το τέλος αυτής της τραγικής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δυστυχώς γι’ αυτούς ο κόσμος έχει σταματήσει εδώ και καιρό να τρώει κουτόχορτο.

Υ.Γ.: Ευτυχώς που είχαμε την τύχη να ζήσουμε την αιφνιδιαστική επίσκεψη-έλεγχο του «αγαπητού» Υπουργού ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη και κάπως έτσι μπήκε σε μια σειρά, μετά τις υπόλοιπες πόλεις, κι η πόλη της Λάρισας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις