ΑΚΚΕΛ: Πόσα εγγλέζικα Τσερνομπίλ θα μολύνουν την τροφή μας με τα όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία;

Η εγκληματική ενέργεια της Βρετανίας να στείλει στο καθεστώς της Ουκρανίας όπλα με απεμπλουτισμένο ουράνιο (όπως αυτά που το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την Γιουγκοσλαβία και ακόμη σήμερα πεθαίνουν άνθρωποι από καρκίνο τόσο εκεί όσο και στην γύρω περιοχή) αποτελεί αποκορύφωμα της μισάνθρωπης ανευθυνότητας του εγγλέζικου καθεστώτος που διοικεί τη Βρετανία.

Η κυβέρνηση του Ινδού γενίτσαρου που τον έχουν τοποθετήσει στη θέση του πρωθυπουργού, θα μολύνει το έδαφος της Ουκρανίας με ραδιενεργά απόβλητα και φυσικά θα μολυνθούν και όλα τα τρόφιμα που παράγονται εκεί.

Η ραδιενέργεια δεν ασχολείται με το αν υπάρχουν Ρώσοι ή Ουκρανοί ή εξωγήινοι στην περιοχή και καλλιεργούν τις εκτάσεις, μολύνει κάθε τι. Αν λοιπόν το ναζιστικό καθεστώς, που υπηρετεί ο Ζελένσκι, χρησιμοποιήσει τα βρετανικά όπλα, θα μολύνει με ραδιενέργεια κάθε τρόφιμο που θα παραχθεί από τότε και μετά συνεπώς και αυτά που θα εξάγονται στην Ελλάδα και καταναλώνονται από τους Έλληνες.

Μην ξεχνάμε ότι το 80% του μαλακού σιταριού από όπου γίνεται το αλεύρι που καταναλώναμε ως χώρα ήταν εισαγωγές από Ουκρανία και Ρωσία, σήμερα μόνο από την Ουκρανία. Άρα το ουράνιο των Εγγλέζων θα το βρίσκουμε καθημερινά στο ψωμί μας. Με αυτούς τους τύπους το καθεστώς Μητσοτάκη-Δένδια-Παναγιωτόπουλου έχει υπογράψει αμυντική συνεργασία και από κοινού τα δύο καθεστώτα στηρίζουν το ναζιστικό καθεστώς των πραξικοπηματιών του Κιέβου. Και από κοινού μολύνουν με ραδιενέργεια την τροφή των Ελλήνων;

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις