ΑΚΚΕΛ: Η "φόνισσα" εταιρεία του Blue Horizon ανήκει σε εταιρεία-κοράκι κόκκινων δανείων

Ανακοίνωση του ΑΚΚΕΛ για το συμβάν στην προβλήτα του Πειραιά: 

Στα νύχια του βρετανικού fund Blantyre Capital (μητρική εταιρεία που κατέχει την πλοιοκτήτρια εταιρεία του Blue Horizon) βρίσκονται και κόκκινα δάνεια Ελλήνων από τις αρχές της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Κάτι συμπτώσεις !!!

Η Attica Group ανήκει στην Strix Holdings, η οποία ανήκει κατά 75% στο Blantyre Capital και κατά 25% στην Τράπεζα Πειραιώς.

Μία άλλη μπίζνα της Blantyre με την Τράπεζα Πειραιώς αφορά τα κόκκινα δάνεια της Πειραιώς, τα οποία μέσω μιας διαδικασίας από τις αρχές της δεκαετίας έχουν περάσει στα χέρια (ή νύχια) των Εγγλέζων. Το ΑΚΚΕΛ έχει την βεβαιότητα ότι αυτό εξηγεί και την αναισθησία που επιδείχθηκε από τη ναυτιλιακή εταιρεία σχετικά με τη δολοφονία του Αντώνη στον Πειραιά. Η αναισθησία των funds που παίρνουν κόκκινα δάνεια Ελλήνων πολιτών και επιχειρήσεων σχεδόν τζάμπα και μετά τούς πετούν από τα σπίτια τους με όλες τις γνωστές μεθόδους, πιστεύετε ότι θα είχαν οποιαδήποτε ευαισθησία για τον θάνατο του Αντώνη και οποιουδήποτε άλλου στη θέση του; Μόνο το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν τούς ενοχλεί. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις