Νέα Φέτα Χωριό Ορεινές Περιοχές από τη Μινέρβα

Με ένα ακόμα προϊόν υψηλής ποιότητας, η Μινέρβα διευρύνει τη γκάμα της οικογένειας Χωριό και υποδέχεται τη νέα Φέτα Χωριό Ορεινές περιοχές. Ένα προϊόν πολύμηνης έρευνας και δοκιμών στα εργαστήρια της Μινέρβα, που παράγεται από 100% αιγοπρόβειο γάλα στο Επισκοπικό Ιωαννίνων, στην Ήπειρο.

Το νέο προϊόν μας μεταφέρει στην αυθεντική γεύση του αγαπημένου ελληνικού τυριού, με σκληρή δομή, δυνατή παραδοσιακή γεύση και πικάντικη επίγευση, για τους λάτρεις της αυθεντικής φέτας. Γνωρίζοντας τη σημασία του χρόνου για τη σωστή ωρίμανση της φέτας, η Φέτα Χωριό Ορεινές Περιοχές ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες.

Σε μοναδική συσκευασία που ξεχωρίζει, το νέο προϊόν βρίσκεται ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ, ενώ θα υποστηριχθεί από πρόγραμμα προωθητικών ενεργειών.

 

 

Η Μινέρβα Α.Ε., μια εταιρία με εμπειρία πάνω από 110 χρόνια στον τομέα των τροφίμων, διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με στόχο να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τόσων χρόνων, αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και πρωτοπορεί, λανσάροντας προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την ποιότητα. 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις