Κτηνοτροφικός εξοπλισμός από την ΖΩΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Η εξυπηρέτηση του σύγχρονου κτηνοτρόφου, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι πολύ σημαντική για να μπορεί να διεκπεραιώνει όλες τις δραστηριότητές του και να ενισχύει την παραγωγή του.

Ποια είναι η ΖΩΟΜΗΧΑΝΙΚΗ;

Ο πρωτογενής τομέας του γάλακτος, δηλαδή οι κτηνοτροφικές μονάδες είναι ο τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας, η οποία προσφέρει κτηνοτροφικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας από τον κορυφαίο ηγέτη Boumatic.

Κάθε επενδυτική πρόταση στον τομέα της κτηνοτρoφίας, μπορεί να υλοποιηθεί από το εργατικό δυναμικό και τις δυνατότητες που προσφέρει η εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα:

Aρμεκτικά μηχανήματα

Η διάθεση μηχανημάτων που αντιστοιχούν σε κάθε κτηνοτροφικό χώρο, είναι ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα. Τα αυτοματοποιημένα συστήματα για αγελάδες, έχουν φτιαχτεί και σχεδιαστεί με ιδιαίτερη έμφαση προς το ζώο και την ευκολία του κτηνοτρόφου.

Όλα τα μηχανήματα είναι οικονομικά, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν ρυπαίνουν, δεν απαιτούν συντήρηση λόγω της συνεχόμενης χρήσης, παρέχουν υψηλή απόδοση και είναι αξιόπιστα.

Τα αρμεκτήρια είναι επίσης ένας από τους σημαντικότερους κτηνοτροφικούς εξοπλισμούς. Η ΖΩΟΜΗΧΑΝΙΚΗ μπορεί να προσφέρει όλες τις ολοκληρωμένες λύσεις από αρμεκτήρια ψαροκόκκαλο, παράλληλα κυκλικά και swing over, τα οποία διευκολύνουν ξεχωριστούς τύπους και τρόπους αρμέγματος.

Service και ανταλλακτικά

Εκτός από την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε συστήματα, μπορείτε να βρείτε και ανταλλακτικά, τα οποία να βελτιστοποιούν όλα τα μηχανήματα. Είναι γεγονός ότι πολλοί κτηνοτρόφοι αγνοούν το πόσο σημαντική είναι η σωστή συντήρηση για την υγιεινή των ζώων και για καλύτερη παραγωγή.

Για την αποτελεσματική και την καλύτερη παραλαβή και συντήρηση των αρμεκτικών μηχανημάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα zoomichaniki.gr .

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις