Η P J CONDELLIS S.A. στηρίζει σταθερά τον Έλληνα Αγρότη εδώ και δεκαετίες. Η Agrotica αποτελεί πάντα ένα σημαντικό σημείο επαφής. Θέλουμε η παρουσία μας εκεί να έχει ουσία και να αντανακλά την πραγματική δυναμική του κλάδου.
Η σημερινή συγκυρία δημιουργεί έντονη πίεση στον αγροτικό κόσμο. Οι προκλήσεις είναι καθημερινές και σοβαρές. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν οι συνθήκες για μια συμμετοχή που να αποπνέει τον χαρακτήρα γιορτής και προόδου που επιθυμούμε για την Agrotica.
Για αυτό αποφασίσαμε να μη συμμετάσχουμε στην AGROTICA 2026. Η απόφαση αυτή εκφράζει σεβασμό προς τους αγρότες και την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν.
Παραμένουμε στο πλευρό τους με πράξεις. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εξυπηρέτηση, στην τεχνική υποστήριξη και στις λύσεις που χρειάζονται σήμερα οι παραγωγοί.
Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα υπάρχουν πιο ευνοϊκές συνθήκες ώστε να επιστρέψουμε στη διοργάνωση με τον τρόπο που αρμόζει στον Έλληνα Αγρότη.
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις