Στις φλόγες έξι αποθήκες εργοστασίου βαμβακιού στα Τρίκαλα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης σε εργοστάσιο βαμβακιού στην περιοχή του Γλίνου Τρικάλων. Η φωτιά έχει επεκταθεί σε έξι αποθήκες, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να εμποδίσουν την εξάπλωσή της σε παρακείμενα κτίρια και εγκαταστάσεις.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 02:00 στο εργοστάσιο που βρίσκεται επί της οδού Καρδίτσης. Η παρουσία εύφλεκτου βαμβακιού συνέβαλε στη γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς, η οποία πήρε μεγάλες διαστάσεις μέσα σε σύντομο χρόνο.

Οι φλόγες διακρίνονταν από μεγάλη απόσταση, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Τα αίτια παραμένουν άγνωστα και οι συνθήκες εκδήλωσης της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις