Ορίστηκε το νέο ΔΣ του ΕΣΕΦΥ

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα γραφεία του ΓΕΩΤΕΕ  η Γενική Συνέλευση του ΕΣΕΦΥ. Κατά τη διάρκειά της, και μετά τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, Πρόεδρος ορίστηκε από το ΔΣ ο Παντελής Μιχάλας από την Αμαλιάδα ενώ Γραμματέας ο Σωτήρης Μάμμος από την Τραγάνα.  Στη θέση του Αντιπροέδρου παρέμεινε ο Γιώργος Γκλαβάκης από την Αριδαία, του Ταμία ο Κρίτωνας Κιτάντζης από το Μαραθώνα και σε αυτή του Εφόρου Δημοσίων Σχέσεων ο Αρίστος Τριανταφύλλου από το Μόδι.

 Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα που αφορούν στις εξωστρεφείς κινήσεις του ΕΣΕΦΥ για το 2015 με αιχμή του δόρατος τη συμμετοχή στην IPM ESSEN 2015 και την ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ PROFESSIONAL 2015.

Στους άμεσους στόχους του ανανεωμένου ΔΣ  είναι η προσέλκυση νέων μελών , ισχυρών εξαγωγέων φυτικού υλικού που θα ισχυροποιήσει την παρουσία του ΕΣΕΦΥ τα επόμενα χρόνια καθώς και η παρουσία με θέσεις στα ευρωπαϊκά όργανα που αφορούν στην Ανθοκομία μέσα από τη συμμετοχή στον European Nursery stock Association (ENA).

Ενόψει της νέας περιόδου που ανέτειλε με βραχύ ορίζοντα το 2015 , ο νέος Πρόεδρος κ. Παντελής Μιχάλας δήλωσε:
« Αναλαμβάνουμε την προεδρία του ΕΣΕΦΥ για να δουλέψουμε όλοι σκληρά και να αποφέρουμε ένα αποτέλεσμα που χρόνια τώρα επιθυμούμε όλοι. Πρέπει να καταφέρουμε να ενώσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε τις δυνάμεις μας για να πάμε μπροστά στις Ελληνικές εξαγωγές των παραγόμενων φυτών μας. Από μόνοι μας ξεχωριστά μας είναι δύσκολο οικονομικά αλλά σαν σύνολο μαζί νομίζω πως θα δώσουμε νέο αέρα και ανάπτυξη στις προοπτικές των εξαγωγών μας».

Πληροφορίες:[email protected]

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις