Βραβείο Καινοτομίας για τον ΘΕΣγάλα από το EEΑ

Σε μια βραδιά, αφιερωμένη σε επιχειρήσεις που τόλμησαν, καινοτόμησαν και πέτυχαν μέσα στην κρίση, και διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας, βραβεύτηκε ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς για την καινοτόμα ιδέα πώλησης φρέσκου, παστεριωμένου γάλακτος μέσω Αυτόματων Πωλητών. Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση με τίτλο: «Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα» πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014.

Στην εκδήλωση παρέστη σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣγάλα και το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος Θανάσης Βακάλης. Στη σύντομη ευχαριστήρια ομιλία του ο κ. Βακάλης τόνισε: «Το βραβείο αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για τους παραγωγούς – μέλη μας από τη Θεσσαλία, την Πιερία και τη Μακεδονία, όσο και για όλα τα στελέχη και το προσωπικό του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα. Αποτελεί επίσης αναγνώριση της προσπάθειας που πάντρεψε την καινοτομία με τον πρωτογενή τομέα και την παράδοση με τις νέες τεχνολογίες. Το βραβείο όμως αυτό είναι και η απόδειξη, πως όταν ο Πρωτογενής Τομέας λειτουργεί στη βάση του Συνεργατισμού και των υγιών και ορθολογικών μοντέλων οργάνωσης, όπως ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, τότε μπορεί να αποτελέσει κυρίαρχο εργαλείο ανάπτυξης και αναζωογόνησης της ελληνικής οικονομίας.

Και ο κ. Βακάλης κατέληξε «Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που ξεκινήσαμε και ότι ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα θα συνεχίσει να εκπλήσσει θετικά».

Στην εκδήλωση την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος κα Εύα Αντωνοπούλου, κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ Μιχάλης Σάλλας, ενώ παραβρέθηκαν και έλαβαν μέρος στη βράβευση των καινοτόμων επιχειρήσεων, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  κ. Ιωάννης Μανιάτης, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος, η  Υφυπουργός Υγείας κα Κατερίνα Παπακώστα,  ο Βουλευτής κ. Παναγιώτης  Κουρουπλής,  η Βουλευτής κα Μαρία Ρεπούση – εκπρόσωπος της ΔΗ.ΜΑΡ.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις