Πρόσκληση για υπογραφή σύμβασης για τη Δράση 2.3

ΕΒΡΟΣ.Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου της Π.Ε Έβρου ανακοινώνετε ότι υπογράφτηκε η αρ. 22534/10-11-2014 Υπουργική Απόφαση(ΑΔΑ:ΒΜ13Β-ΠΛ4) ένταξη επιτυχόντων και απόρριψη παραγωγών, που υπέβαλαν αίτηση ενίσχυσης για πενταετή ένταξη στο πλαίσιο της δράσης 2.3 «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» του μέτρου 2.1.4. του (ΠΑΑ) 2007-2013».

Σε εκτέλεση της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης καλούνται οι τελικοί Δικαιούχοι παραγωγοί της δράσης 2.3 «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» να προσέλθουν εντός 10 εργάσιμων ημερών με καταληκτική ημερομηνία την 01-12-2014 στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Έβρου (Αλεξ/πολη, Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος όροφος , γραφείο 3, τηλ. 2551357163-4, αρμόδιοι υπάλληλοι Μαρία Χασανίδου Αθηνά Γκιόργκα ), προκειμένου να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση.

Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει αυτοπροσώπως από τον δικαιούχο με υπόδειξη της Αστυνομικής του ταυτότητας και υπογεγραμμένη σύμβαση με επιβλέποντα Γεωπόνο καθώς και ομαδική σύμβαση με Πιστοποιητικό Φορέα. . Για τις περιπτώσεις που δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι οι δικαιούχοι , δύνανται οι γεωργικοί σύμβουλοι ή οποιοσδήποτε τρίτος να υπογράψει τις συμβάσεις μόνο κατόπιν εγγράφου συμβολαιογραφικού πληρεξούσιου και όχι με απλή εξουσιοδότηση επικυρωμένη από ΚΕΠ ή άλλη Δημόσια Υπηρεσία.

Για τις περιπτώσεις Ανωτέρας βίας (π.χ.ασθένεια), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν εντός του προαναφερθέντος 10ημέρου στην Υπηρεσία μας αίτηση – δήλωση με τους λόγους αδυναμίας προσέλευσης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύουν την ανωτέρα βία. Κατόπιν εντός 20 εργάσιμων με ημερομηνία λήξης την 15-12-2014 θα πρέπει να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας και να υπογράψουν την σύμβαση.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις