«Η Κρήτη ασφαλέστερος προορισμός για οικογένειες»

Με γεμάτες τις βαλίτσες της από θετικά μηνύματα, αλλά και βραβείο του Φινλανδικού ταξιδιωτικού περιοδικού "Mondo", που αναδεικνύει την Κρήτη, ως τον ασφαλέστερο προορισμό για οικογένειες, επέστρεψε η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης, από την τουριστική έκθεση Matka, που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, και στην οποία συμμετείχε στο Περίπτερο του ΕΟΤ.

Περί τους 70.000 επισκέπτες προσέλκυσε η έκθεση, στους οποίους η Περιφέρεια Κρήτης, παρουσίασε την τουριστική πρόταση του νησιού μας αναφορικά με τις φυσικές ομορφιές, τα μνημεία πολιτισμού, τον γαστρονομικό πλούτο και τις σύγχρονες και ποιοτικές ξενοδοχειακές υποδομές του νησιού. Οι Φινλανδοί επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Κρήτη, με εκείνους που έχουν ήδη επισκεφτεί το νησί να αναδεικνύονται σε ιδανικούς πρεσβευτές του τόπου μας.

Επίσης, σημαντικός αριθμός επιχειρηματιών και τουριστικών παραγόντων πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας Κρήτης, με θέμα τη φετινή τουριστική σεζόν αλλά και μελλοντικές προοπτικές αύξησης του τουριστικού ρεύματος από τη Φινλανδία στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις