ΕΕΔΕ: Έναρξη Επιδοτούμενου Προγράμματος στην Εξωστρέφεια

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη του 9ου Τμήματος του Επιδοτούμενου Προγράμματος Κατάρτισης με τίτλο: «Διεθνές Εμπόριο & Εξαγωγές στην Πράξη», στις 18 Απριλίου 2015, στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα.

Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» σε συνεργασία με τους εξαγωγικούς φορείς της χώρας, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ), το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης και τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) και έχει ως στόχο να μεταφέρει εξαγωγική τεχνογνωσία σε 6.800 δικαιούχους σε όλη τη χώρα.

Το Πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε εργαζόμενους Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ), επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενους. Απώτερος σκοπός της κατάρτισης είναι η δημιουργία ενός σημαντικού αποθέματος ανθρώπινου δυναμικού, με ειδικές γνώσεις και τεχνικές σε θέματα εξωστρέφειας προς όφελος των επιχειρήσεων και της οικονομίας.

Η Κατάρτιση θα έχει διάρκεια 40 ώρες και θα είναι επιδοτούμενη με 5€ (μεικτά) ανά ώρα.

Για την ένταξη στο Πρόγραμμα απαιτούνται τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση συμμετοχής (παραλαμβάνεται από την ΕΕΔΕ και διαδικτυακά στη σελίδα www.eede.gr).
  • Επικυρωμένο αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Βεβαίωση εργοδότη ή άλλο σχετικό έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύεται ότι οι ενδιαφερόμενοι εργάζονται ή ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα.
  • Πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα.
  • Πρόσφατη φωτογραφία.
  • Υπεύθυνη Δήλωση από την επιχείρηση ότι δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Ερωφίλη Νομικού, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318 573, 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, e-mail: [email protected], website.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις