Ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή της νέας ΚΟΑ αμπελοοινικού τομέα

 

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Δ.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ) Π.Ε. Αχαΐας διοργάνωσαν επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα, στις 28/04/2015 ημέρα Τρίτη στα γραφεία της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Αχαΐας, σχετική με τους κοινοτικούς κανονισμούς που αφορούν τα προγράμματα αδειοδοτήσεων αμπελοφυτειών, αναδιαρθρώσεων, την κατάρτιση και ενημέρωση αμπελουργικού μητρώου, καθώς και για θέματα που αφορούν στην οινική νομοθεσία.

Οι εισηγήσεις για τα συγκεκριμένα θέματα έγιναν από αρμόδιους γεωπόνους του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στην ημερίδα συμμετείχαν οινοποιοί, γεωπόνοι και αμπελοκαλλιεργητές από τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων νήσων και Ηπείρου, όπου μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησε διάλογος κατά τον οποίο δόθηκαν απαντήσεις σε προβλήματα που απασχολούσαν τους συμμετέχοντες, ενώ αποσαφηνίστηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν γενικότερα με όλο το φάσμα της αμπελοοινικής δραστηριότητας.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση αλλά και για παραλαβή του ενημερωτικού υλικού της συγκεκριμένης ημερίδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις