Το ΑΚΚΕΛ τάχθηκε κατά της φορολόγησης των αγροτικών επιδοτήσεων

 Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) τάχθηκε από την πρώτη στιγμή κατά της φορολόγησης των αγροτικών επιδοτήσεων.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΚΕΛ «σήμερα καλλιεργούνται σενάρια για ΦΠΑ δύο ταχυτήτων, 8% για τρόφιμα, φάρμακα και βιβλία και 18% για όλα τα υπόλοιπα ! Δηλαδή ζωοτροφές και αγροεφόδια θα φορολογηθούν με συντελεστή 18%. Αν επαληθευτούν τα σενάρια αυτά ο πρωτογενής τομέας οδηγείται σε ολοκληρωτική καταστροφή με υπογραφή και σφραγίδα πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης» αναφέρει το ΑΚΚΕΛ.

«Ο πρωτογενής τομέας κύριοι της κυβέρνησης βρίσκεται εδώ και 4 χρόνια σε στάση πληρωμών, κάθε ίχνος ανοχής και υπομονής έχει τελειώσει. Αν δεν σταματήσετε σήμερα κιόλας την αντιαγροτική- αντιπαραγωγική σας πολιτική το ΑΚΚΕΛ θα καλέσει πρώτο τον αγροτικό κόσμο σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Τα τρακτέρ ακόμη και με λιγοστό πετρέλαιο ζεσταίνουν τις μηχανές», καταλήγει με χαρακτηριστικό τρόπο το ΑΚΚΕΛ. Είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση απέναντι στη νέα κυβέρνηση από τον επίσημο-και μοναδικό- κομματικό φορέα που εκπροσωπεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους όλης της χώρας!

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις