Εκποίηση αχρήστων υλικών Δακοκτονίας

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προκηρύσσει, σύμφωνα με την αριθμ. 19/2015 Απόφαση-Απόσπασμα Πρακτικού Νο 2 της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, την απευθείας ανάθεση για την εκποίηση αχρήστων υλικών Δακοκτονίας με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη τιμή ανά κιλό στα παρακάτω είδη:
1) σίδερα περίπου 500 κιλών (κενά βαρέλια και βάσεις ψεκαστήρων και ντουλάπα)
2) χαλκός περίπου 150 κιλών
3)ορείχαλκος περίπου 50 κιλών
4)διάφορα πλαστικά άνευ αξίας(ψεκαστήρες, δοχεία κτλ) τα οποία θα παραληφθούν από το πλειοδότη χωρίς να καταβάλει αντίτιμο.

Ο πλειοδότης θα παραλάβει τα άχρηστα υλικά από τις αποθήκες δακοκτονίας στον Καρά Τεπέ Ταμπακαριά Λέσβου, με δική του επιβάρυνση.
Οι οικονομικές προσφορές θα ανοιχθούν στις 10 Ιουνίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00μ.μ. Η κατάθεση των οικονομικών προσφορών μπορεί να γίνει μέχρι τις 11:30π.μ. της ίδιας ημέρας, στα Γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Π.Ε. Λέσβου Καραντώνη 2 Μυτιλήνη (Γραφείο Διευθυντή).

Πληροφορίες όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 8:00 έως 14:00 από το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (τηλ 22510-46665, κος Κλ. Σταματίου).

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις