Απάντηση της ΠΕΝΑ για τα δημοσιεύματα που αφορούν το συνέδριό της

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν στο όνομα της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις από τις Ε.Ν.Α. Κιλκίς, Σερρών, Αχαΐας, Ημαθίας, Λακωνίας και Χαλκιδικής, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Ν.Α., που απαρτίζεται από τις παρακάτω Ενώσεις Νέων Αγροτών: Αιτωλοακαρνανίας,  Ιωαννίνων, Αρκαδίας, Αττικής, Έβρου, Εύβοιας, Ηλείας, Θεσσαλονίκης, Αργολίδας,  Καρδίτσας, Κοζάνης, Λάρισας, Δράμας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Βοιωτίας, Ροδόπης, Κεφαλονιάς, Ξάνθης, Φθιώτιδας, Πιερίας, Ηρακλείου και Χίου, καθώς και αγροτών από όλη τη χώρα που συμμετέχουν στο κίνημα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, τα υπουργεία Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αγροτικής Πολιτικής, Διεθνών Σχέσεων και Προώθησης Προϊόντων για την ουσιαστική στήριξη, καθώς και το Δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής για την παραχώρηση των χώρων του συνεδρίου και της έκθεσης. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους τους συνέδρους που συμμετέχουν στο συνέδριο.  

Πιστεύουμε στη δημοκρατία και σεβόμαστε τις απόψεις των ενώσεων, ακόμη και αυτών που δεν είναι μέλη της Π.Ε.Ν.Α. Επισημαίνουμε, ωστόσο, πως μέλημά μας ήταν, είναι και θα είναι το συμφέρον των νέων αγροτών και της ελληνικής γεωργίας και πάνω σε αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε».

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις