Η ΠΕΝΑ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων

Δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων δίνουν οι αγρότες όλης της χώρας,  εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή τους για την  απαξίωση του πρωτογενούς τομέα και για τα προωθούμενα μέτρα, που αφορούν το φορολογικό και το ασφαλιστικό.

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και συγχαίρει όλα τα μέλη της, αλλά και τις νέες και τους νέους αγρότες που δηλώνουν έμπρακτα την αγανάκτησή τους για τα όσα διαδραματίζονται στον αγροτικό κλάδο και επιμένουν να αγωνίζονται για το δικαίωμα τους στην παραγωγή.

Όλοι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, με τα αγροτικά τους μηχανήματα συγκεντρώθηκαν σε δρόμους, τελωνεία, λιμάνια που είχαν επιλεχθεί από τις κατά τόπους συνελεύσεις, διεκδικώντας ένα καλύτερο παρόν και ένα καλύτερο αύριο για τον αγροτικό κλάδο.

Η Π.Ε.Ν.Α. συνεχίζει τις προσπάθειές της για την κλιμάκωση του αγώνα, ενημερώνοντας τα μέλη της ανά νομό για τις επόμενες κινήσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Περιφέρειες της χώρας.

Παράλληλα καλεί όλους τους νέους αγρότες να μην εφησυχάζουν και να συμμετέχουν ενεργά στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις. 



 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις