Συνάντηση με τον Γ.Ακριώτη είχε αντιπροσωπεία της ΠΕΠΤΕΓ

Συνάντηση με τον Βουλευτή Ευβοίας του Συριζα, Γιώργο Ακριώτη είχε σήμερα αντιπροσωπεία μελών του Τοπικού Συμβουλίου της ΠΕΠΤΕΓ Ευβοίας,  με επικεφαλή τον πρόεδρο του τοπικού τμήματος, Κώστα Καρύδη , τον ειδικό γραμματέα , Δημήτριο Σούλιο και το αρμόδιο μέλος για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, Αθανάσιο Σαμπάνη. Έγινε μια επικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα .

Το τοπικό τμήμα της ΠΕΠΤΕΓ Ευβοίας θα συνεχίσει τις συναντήσεις  με τους υπόλοιπους βουλευτές και γενικότερα με τους τοπικούς φορείς, ώστε να τους ενημερώσει για  τα θέματα που έχουν σχέση με τον αγροκτηνοτροφικό τομέα .

Άλλωστε το τοπικό τμήμα της ΠΕΠΤΕΓ Ευβοίας δραστηριοποιείται σε μια περιοχή με υψηλό ποσοστό συμμετοχής στην Εθνική Οικονομία τόσο στον Αγροτικό - Κτηνοτροφικό τομέα αλλά και στον τομέα της υγιεινής και της διατροφής. Στόχος του τοπικού τμήματος μας είναι να παρέχουμε  την επαγγελματική , επιστημονική μας τεχνογνωσία &  τις υπηρεσίες μας στον Επαγγελματία Αγρότη & Κτηνοτρόφο.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις