«Προδοσία η συνάντηση με τον Υπουργό την ώρα του αγώνα»

Η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγρότών και Κτηνοτρόφων, θέλοντας να διαψεύσει τις ανυπόστατες πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, δηλώνει μέσω του μέλους της, κ. Χρήστου Γκόντια, ότι ουδέποτε συναντήθηκε με κανέναν υπουργό.

«Δεν επιτρέπεται σε κανέναν άνθρωπο του πρωτογενούς τομέα να συναντηθεί με υπουργούς,την ώρα που είμαστε σε κινητοποιήσεις. Η συνάντηση μεμονωμένων εκπροσώπων του αγροτικού χώρου με υπουργούς και φορείς της Κυβέρνησης είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ έναντι των άλλων αγροτών», δήλωσε ο κ. Γκόντιας, λίγες μέρες μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση των εκπροσώπων του αγροτικού τομέα στο Σύνταγμα.

«Η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Αποστόλου, όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου το υπουργείο», δηλωσε αποκλειστικά στο agrocapital o Χρήστος Γκόντιας.

«Για πρώτη φορά αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς, πωλητές λαϊκών αγορών και γενικά όλοι οι εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα στη χώρα ενωθήκαμε για έναν κοινό σκοπό: να αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματά μας ενάντια στα νέα μέτρα της Κυβέρνησης που απειλούν με αφανισμό τον κλάδο. Την ώρα λοιπόν του μεγάλου αγώνα, και ενώ η αντίδραση της Πολιτείας ήταν επιθετική απέναντί μας, δεν είναι δυνατόν εμείς να συνομιλούσαμε με τον υπουργό», ξεκαθαρίζει ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις