Από σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Από σήμερα, 23 Νοεμβρίου έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν τις αιτήσεις τους όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης».

Το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ αφορά 12.700 περιπτώσεις και απευθύνεται σε άνεργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ έξι μήνες πριν από την πρόσληψή τους.

Πιο αναλυτικά με το πρόγραμμα αυτό επιχορηγούνται ιδιωτικές επιχειρήσεις και ΚοινΣΕΠ που δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας μεταξύ 1-1-2015 και 31-8-2015, προκειμένου να διατηρήσουν αυτές τις θέσεις, καθώς και νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες και μέλη ΚοινΣΕΠ πρώην άνεργοι, που έκαναν έναρξη επιτηδεύματος μεταξύ 1-1-2014 και 31-8-2015, ώστε να διατηρήσουν την δραστηριότητά τους.

Οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, με έδρα στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κρήτης, Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα επικοινωνίας από σήμερα, ενώ την Τρίτη 8/12 θα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις, με έδρα στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις