Πρόβα κινητόποιήσεων ο αυριανός συμβολικός αποκλεισμός της ΠΑΘΕ στον Πλατύκαμπο

Σε κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που περιλαμβάνει συμβολικό αποκλεισμό της ΠΑΘΕ στον κόμβο Πλατυκάμπου την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί με τρακτέρ κι άλλα αγροτικά αυτοκίνητα θα προχωρήσουν οι αγρότες του νομού Λάρισας, ως κίνηση προειδοποίησης προς την κυβέρνηση για να μην περάσει τα νομοσχέδια για το φορολογικό και το ασφαλιστικό. 

«Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους καθώς και όλες τις κοινωνικές ομάδες για έναν αγώνα κόντρα στα μέτρα που εξαθλιώνουν την πρωτογενή παραγωγή», δήλωσε στο agrocapital o Γιώργος Μαχάς, μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.  

Προκειμένου να κάνουν γνωστή τη διαμαρτυρία τους τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγροτών έχουν γεμίσει με αφίσες πλατείες και κεντρικούς δρόμους καλώντας τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στην κινητοποίηση αυτή.

Εκτός από τους Λαρισσαίους αγρότες που «είναι μπροστάρηδες στους αγώνες», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο κ. Μαχάς, η κλιμάκωση του αγώνα  των παραγωγών αναμένεται να αποφασισθεί σε πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016. 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις