Με 600 τρακτέρ το μπλόκο των Γιαννιτσών

Στα Γιαννιτσά σήμερα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι  θα κλείσουν υποκατάστημα τράπεζας μαζί με τον δικηγορικό σύλλογο αλλά και άλλους φορείς του ιδιωτικού τομέα .

Με 600 τρακτέρ  και αγροτικά μηχανήματα έχουν κλείσει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Γιαννιτσών και συγκεκριμένα στον κόμβο της Νέας Χαλκηδόνας,  δήλωσαν πως είναι αποφασισμένοι, παρά το δριμύ ψύχος, να αντέξουν και να μην υποχωρήσουν, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, που προωθεί η κυβέρνηση. .

Κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου της Πέλλας καλύπτουν σταδιακά με τα τρακτέρ τους οι αγρότες από την Άρνισσα μέχρι τον Πλατανότοπο Γιαννιτσών.
Στον κόμβο Μελισσίου επίσης, σημείο “αιχμής” ως διασταύρωση για Σκύδρα- Έδεσσα- Αριδαία, αλλά και από την ευθεία του παλαιού οδικού δικτύου, που οι αγρότες που ολοένα και αυξάνουν τη δυναμική τους εκεί, αν αποφασίσουν να κλείσουν θα δημιουργήσουν ταλαιπωρία στους οδηγούς.

Επίσης, και στον κόμβο Γυψοχωρίου υπάρχουν ήδη πολλοί συγκεντρωμένοι παραγωγοί με τα τρακτέρ τους παραταγμένα στις άκρες – προς το παρόν – των δρόμων.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις