Αγροτικά μπλόκα παντού

Οι αγρότες παραμένουν αμετακίνητοι στα μπλόκα τους, παρά το γεγονός οτι πολλοί προσπάθησαν να τους αποδυναμώσουν και να τους διασπάσουν εκείνοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους κλείνουν όχι μόνο τους δρόμους  και τα τελωνεία αλλά και τους επαρχιακούς δρόμους σε όλη την Ελλάδα.

Τα Τέμπη και ο Ισθμός είναι κλειστά επ΄ αόριστον και περιμένουν να γίνει το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό.

Ο κόμβος Μικροθηβών παραμένει κλειστός από την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων και από χθες κλείνουν έως τις 6 το απόγευμα και τους δύο παραδρόμους της εθνικής αλλά και τον παλιό δρόμο Βόλου-Αλμυρού.

Στην Πελοπόννησο οι αγρότες της Σπάρτης κλείνουν τη γεφυρα Ευρώτα και στην Τρίπολη κλείνουν το δρόμο στα διόδια Νεστάνης για λίγες ώρες. 

Στην Αχαΐα αγρότες έχουν αποκλείσει την εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας και στην Ηλεία,οι αγρότες έχουν αποκλείσει την εθνική οδό Πατρών - Πύργου στον κόμβο του Κουρτεσίου.Οι αγρότες της Αιγιάλειας κλείνουν την εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου.

Στην Αιτωλοακαρνία έχουν κλείσει επ΄αόριστον το κόμβο στο Κεαφαλόβρυσο και οι αγρότες του Μεσολογγίου κλείνουν για καποιες ώρες τη γέφυρα του ποταμού Ευήνου.

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι αγρότες της Φθιώτιδας, οι οποίοι κλείνουν τον κόμβο του Μπραλου.

Στη Βόρεια Ελλάδα οι αγρότες του Πέλλας αποφάσισαν το κλείσιμο των κόμβων Μελισσίου, Μαυροβουνίου, Μεσημερίου, Αλυσίδας Βεγορίτιδας και Αψάλου και Γυψοχωρίου.

Στο μπλόκο στη σερβική γέφυρα στα Γιαννιτσά, ο αποκλεισμός ορίστηκε για τις ώρες 11:00 - 18:00.

Στο μπλόκο της Χαλκηδόνας προχωρούν σε αποκλεισμό του δρόμου στο χρονικό διάστημα 10:00 - 18:00.

Στον νομό Πιερίας, στα μπλόκα του Αιγινίου και Κατερίνης συνεχίζουν τους καθημερινούς αποκλεισμούς των δρόμων. 

Υπό κατάληψη παραμένει η Εγνατία Οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων.

 Παραμένουν τα μπλόκα των Κοκκινογείων και Προσοτσάνης του νομού Δράμας.

Στον νομό Κιλκίς, όπου έχουν στηθεί δύο μπλόκα στα τελωνεία των Ευζώνων και στη Δοϊράνη.

Στα διόδια των Μαλγάρων συνεχίζεται ο αποκλεισμός

Σε αποκλεισμό παραμένει για περισσότερες από δύο εβδομάδες ο κόμβος του Νησελίου επί της Εγνατίας Οδού στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Βέροιας. 

 Στον κόμβο της Κουλούρας (Ημαθία), επί της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας, καθημερινά γίνεται συμβολικός αποκλεισμός μιας ώρας από τις 16:00.

Όσον αφορά στον βόρειο Έβρο υπάρχει αγροτικό μπλόκο στον κόμβο Καστανέων-Ριζίων. Τον αποκλεισμό του τελεωνείου των Κήπων επ' αόριστον αποφάσισαν σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι αγρότες του Νότιου Έβρου.

Οι αγρότες της Κρήτης παραμένουν στο Ηράκλειο στο μπλόκο των Πραιτωρίων και  στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά.

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις