Δηλώσεις ΟΣΔΕ 2016

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ από το 2014 είναι μοναδικός φορέας ΟΣΔΕ  Α+Β βαθμού.

Τα δυο αυτά χρόνια, έχει οργανώσει και υποβάλλει σε σύνολο:13725 δηλώσεις ΟΣΔΕ, με έδρα την επαρχία  Λιβαδειάς και με ποσοστό επιτυχίας 98,6 %.

Το επιστημονικό του προσωπικό , διαθέτει την μεγαλύτερη εμπειρία στην υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ , έχει τις γνώσεις και την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή ,έτσι ώστε ο Αγρότης να εξασφαλίζει την πληρωμή των επιδοτήσεών του στον απολυτό βαθμό.

Κατά την προετοιμασία του ΟΣΔΕ 2015, ενημέρωσε άμεσα τους παραγωγούς με ημερίδες και συναντήσεις σε όλα τα χωριά, για τους όρους και την κρισιμότητα της νέας ΚΑΠ.  Το αποτέλεσμα;Οι 6315 Αγρότες που υπέβαλαν την δήλωση τους το 2015 στον ΑΙΧΜΕΑ, εξασφάλισαν με απολυτή επιτυχία την λήψη των δικαιωμάτων τους για την πενταετία  2015 -2019.

Η υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ 2016 , θα πραγματοποιηθεί, ύστερα από παρατεταμένη καθυστέρηση, σε περιορισμένο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλες χρονιές. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ , με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει όλους τους Αγρότες της επαρχίας Λιβαδειάς , να προσέλθουν με το εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2014 στα γραφεία του συνεταιρισμού , Σοφοκλέους 16 Λιβαδειά ( κάτω από τον ΟΤΕ) για να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν σωστά και υπεύθυνα για την έγκυρη υποβολή της δήλωσής τους .

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις