Νέες διανομές τροφίμων από την ΠΚΜ σε άπορους

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων διένειμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, δια της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, σε πολίτες που πλήττονται από την ανθρωπιστική και οικονομική κρίση.

Από την Αντιπεριφέρεια οργανώθηκαν διανομές ζυμαρικών, βρεφικού γάλακτος, βρεφικών και παιδικών τροφών σε μια σειρά από κοινωνικές δομές που υποστηρίζουν τους πλέον αδύναμους οικονομικά πολίτες στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι διανομές έγιναν στην Ιερά Μητρόπολη Γ.Ο.Χ., στο Άσυλο του Παιδιού, στη Μέριμνα του Παιδιού, στα συσσίτια της Ευαγγελικής Εκκλησίας, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, στο Σωματείο Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος», αλλά και σε άπορα βρέφη, νήπια και παιδιά, που υποστηρίζονται από τις κρατικές και δημοτικές προνοιακές δομές.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης Χάρης Αηδονόπουλος, «στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη και την παροχή βοήθειας στις πιο ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, με συνεχείς διανομές τροφίμων, που συγκεντρώνουμε χάρις στην εθελοντική προσφορά των συμπολιτών μας. Στόχος μας είναι να συνδράμουμε τις προσπάθειες των κοινωνικών δομών Δήμων και Πολιτείας όσο μπορούμε και να διασφαλίσουμε ένα μέρος των στοιχειωδών αναγκών σε τρόφιμα για τους άπορους, τα βρέφη και τα παιδιά, που αντιμετωπίζουν το πιο σκληρό πρόσωπο της κρίσης και δυστυχώς ο αριθμός τους διαρκώς αυξάνεται».

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις