Aντιπαράθεση  αγροτών με Αποστόλου

 

Λάρισα: Κλικς από την ένταση στην ομιλία Αποστόλου

Του Γιάννη Ανδρέακη

Στιγμές λεκτικής έντασης και φραστικής αντιπαράθεσης εκτυλίχθηκαν μέσα στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας, όπου διεξάγεται η ημερίδα με ομιλητή τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

Αποστολου Λαρισα ενταση (2)

Όλα ξεκίνησαν έξω από τον χώρο όπου εκτυλίσσονταν η εκδήλωση, όταν οι αγρότες – οι οποίοι είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας – θέλησαν να μπουν στην αίθουσα και να αναρτήσουν πανό με τα αιτήματά τους. Αυτό δεν επετράπη από τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση, ενώ ξεκίνησαν και τα πρώτα συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής στον αγροτικό τομέα.

Αποστολου Λαρισα ενταση (3)

Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες τελικά μπήκαν στην αίθουσα και διέκοψαν την ομιλία του κ. Αποστόλου ζητώντας απαντήσεις επί των αιτημάτων που έχουν θέσει.

Αποστολου Λαρισα ενταση (5)

Αποστολου Λαρισα ενταση (7)

Αποστολου Λαρισα ενταση (4)

Ο υπουργός κάλεσε αντιπροσωπεία των αγροτών να αναπτύξει τις θέσεις όσων διαμαρτύρονται και στη συνέχεια δεσμεύτηκε να δοθούν απαντήσεις.

Αποστολου Λαρισα ενταση (6)

Το θερμόμετρο της έντασης συνεχώς ανέβαινε, ενώ εκ των παρευρισκόμενων στην ημερίδα είχαν επίσης λεκτική αντιπαράθεση με τους αγρότες που διέκοψαν την εκδήλωση. Στην λεκτική αντιπαράθεση ενεπλάκη και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής της διαδικασίας Νίκος Παπαδόπουλος, ανταλλάσσοντας… φραστικά πυρά με τους διαμαρτυρόμενους.

Μετά από σύντομη παραμονή τελικά οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες αποχώρησαν από την αίθουσα, ενώ λίγο αργότερα ολοκλήρωσε την πρώτη του παρέμβαση ο κ. Αποστόλου.

Μάλιστα, στο τέλος της ομιλίας επιφύλαξε και ένα σκωπτικό σχόλιο ευχαριστώντας, όπως είπε χαρακτηριστικά, «τους εισβολείς που φρόντισαν να ζωηρέψουν την εκδήλωση».

 

 

larissanet.gr

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις