Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον Τομέα του Τουρισμού της Ελλάδας

Τα σύγχρονα εργαλεία χρηματοδότησης επενδύσεων στο χώρο της ενέργειας και ειδικότερα στην αγορά των ΑΠΕ παρουσίασαν οι εισηγητές της ημερίδας με θέμα "Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον Τομέα του Τουρισμού της Ελλάδας", που διοργάνωσε, σήμερα στη Θεσσαλονίκη, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως επίσημος εκπρόσωπος της γερμανικής οικονομίας στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

Η ημερίδα, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 120 στελέχη, επιχειρηματίες και εν γένει παράγοντες της ενεργειακής αγοράς, επικεντρώθηκε επίσης στις νέες τάσεις και  εφαρμογές του κλάδου, στο νομοθετικό πλαίσιο, καθώς και στις επενδυτικές δυνατότητες της σχετικής αγοράς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής που διοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο από 10 έως 13 Οκτωβρίου, με την υποστήριξη του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας και τη συμμετοχή γερμανικών εταιρειών του κλάδου εξοικονόμησης ενέργειας και ΑΠΕ, οι οποίες ειδικεύονται στις ξενοδοχειακές μονάδες και τον Τουρισμό γενικότερα.

Σημειώνεται ότι, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, βασιζόμενο και στα αποτελέσματα της σημερινής Ημερίδας, θα διοργανώσει παράλληλη εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα, στα πλαίσια του Πολυσυνεδρίου Capital & Vision, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, εστιασμένη στους Ενεργειακούς Διαχειριστές, το σεμινάριο EUREM και τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας τις οποίες προσφέρει.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει για περαιτέρω πληροφορίες με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 2310 327733 ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου http://griechenland.ahk.de/gr/

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις