Παράνομη δέσμευση περιουσιών και λογαριασμών στον πρωτογενή τομέα

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι επάθαν σοκ με το που αντίκρισαν τους τσεκουρεμένους λογαριασμούς μετά απο την καταβολή του 70 % της ενιαίας ενίσχυσης όπου σε όλες τις χώρες είναι ακατάσχετος αλλά όχι στην Ελλάδα. Υποτίθεται ότι καθυστερεί  η καταβολή του ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου για τα έτη  2013, 2014, 2015 προκειμένου να γίνουν συμψηφισμοί με τα χρέη των αγροτών προς το δημόσιο δηλάδη τώρα (μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα) θα γίνει η πληρωμή του αγροτικού πετρελαίου διερωτώνται αγρότες στο agrocapital.gr. 

«Αδέρφια έφτασε η ώρα για γενικό ξεσηκωμό έναντι της  χούντας  που μας κυβερνάει από το 1976 μέχρι και σήμερα και φοράει το δημοκρατικό μανδύα για να χρεώσει  τη χώρα, τις ιδιοκτησίες των πολιτών και να μας ξεπουλήσει σε ξένα Fans.

Πριν από δύο χρόνια πήγαμε σε μια μεγάλη μεταρρύθμιση και  οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα γίναμε επιχειρήσεις με βιβλία εσόδων εξόδων. Μόνο που στα έξοδα ακόμα και τώρα δεν συμπεριλαμβάνονται οι παράνομοι αλλοδαποί εργάτες που ζουν στη χώρα μας και εργάζονται στα κτήματα μας.

Αυτό μαζί με διευκρινήσεις από το Υπουργείο Οικονομικών που δεν έχουν έρθει στους λογιστές μέχρι τώρα , ως προς τα έξοδα, σε όσους έχουν αντλιοστάσια και καταναλώνουν αγροτικό ρεύμα το οποίο ενώ έπρεπε να περνάει είτε  είναι πληρωμένο  είτε όχι σαν έξοδο έχει σαν πολλοί λογιστές το απλήρωτο ρεύμα να μην το βάζουν στα έξοδα της εκμετάλλευσης.

Οι συνέπειες είναι τρομακτικές από αυτά τα δυο και μόνο τα έξοδα.

Διευκρινίζουμε:

Μια ποτιστική εκμετάλλευση με δυο αντλιοστάσια και με 500-1000 μεροκάματα το χρόνο παράνομων αλλοδαπών δημιουργεί ένα ψευδές εκκαθαριστικό χρεωστικό προς τα πάνω  εις βάρος του ιδιοκτήτη της εκμετάλλευσης.

Παράδειγμα

2 αντλιοστάσια Χ  10000 ευρώ ΔΕΗ το καθένα = 20.0000 ευρώ

500 μεροκάματα Χ 30 ευρώ το καθένα = 15.000 ευρώ

1000 μεροκάματα Χ 30 ευρώ το καθένα = 30.000 ευρώ

Έτσι 20.000ευρώ ΔΕΗ + 15.0000 = 35.0000 ευρώ Χ 13% συντελεστή φορολογίας = 4.550 ευρώ φόρος + 50% προκαταβολή επόμενου έτους = 6.825 ευρώ πληρωτέος φόρος προς τα πάνω.  Ψευδής φόρος τον οποίο δεν μπορεί να πληρώσει η εκμετάλλευση .

Οι ψεύτες και οι κλέφτες που κυβερνούν αυτή την χώρα έχοντας ως συμμάχους τους τις εταιρείες  δημοσκόπησης οι οποίες παρέχουν  λογισμική υποστήριξη και καταμετρά τις ψήφους των πολιτών κατά το δοκούν και των συμφερόντων τους είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν θα βγάλουν ποτέ καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα . Έτσι με τον δημοκρατικό μανδύα και τον  νόμο της ενισχυμένης αναλογικής μας κυβερνούν μειοψηφίες που συντάσσουν νόμους εναντίον των πολιτών.

Το εξωφρενικό σε αυτήν την υπόθεση πέραν του κλεψίματος που κάνουν στον πρωτογενή τομέα μέσω του προαναφερόμενου παραδείγματος έχουμε και το κλέψιμο των κοινοτικών επιδοτήσεων οι οποίες σύμφωνα  με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ από οποιονδήποτε χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδίου του παραγωγού.

Τα μηδιάσματα  της πολιτικής αυτής τάχα μου ψηφίζουν αντισυνταγματικούς νόμους , κατά εντολή των αφεντικών τους , των θεσμών, με σκοπό να μας τα πάρουν όλα, θα το αφήσουμε να περάσει έτσι;

Προς όλους τους ελεύθερους πολίτες:

Ξεκινάμε αγώνα απελευθέρωσης της πατρίδας μας και σαν αυτόν δεν πρέπει να λείπει κανένας που λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και πολιτικού χώρου.

‘’Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή’’, Θούριος του Ρήγα.

‘’Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι εκείνος που ενώ κατέχει το δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει’’, Θουκυδίδης 460-398 π.χ.

‘’Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….’’, Αριστοτέλους Πολιτικά.

''Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα . Είναι συνεργός τους'',  George Orwell.

΄΄Και λευτερωθήκαμεν από τους Τουρκους

και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους,

όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης’’, Γιάννης Μακρυγιάννης (1794-1864 Αγωνιστής του 1821) .

‘’Αν λαχταράς την Λευτεριά

σε ξένους μην ελπίζεις

μόνος σου πάρτην αν μπορείς

αλλιώς δεν την αξίζεις’’, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.  

Αφιερωμένα στους Σκλάβους της χώρας αυτής. Ξυπνήστε για να απελευθερωθούμε κάθε τι που τους δίνει ακόμα εξουσία δηλαδή τα δημόσια έσοδα», αναφέρουν οι αγρότες στο agrocapital.gr.

 


 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις