Συνεργασία του ΙΓΕ  με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο

 

Μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία με ένα από τα ιστορικότερα κοινωφελή σωματεία της χώρας μας, τον Τεγεατικό Σύνδεσμο, δρομολόγησε η διοίκηση του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών.

 

Σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα η Πρόεδρος του ΙΓΕ κα Άννα – Μαρία Γιάντση και ο αντιπρόεδρος κος Δημήτριος Πετροπουλάκης, συναντήθηκαν τη Τετάρτη 26/10 στο Μέγαρο του Τεγεατικού Συνδέσμου (στο πάρκο της Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας- Αρκαδία), με τον Πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου κο. Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο και την ειδική Γραμματέα κα. Σβώλου Ιωάννα.

 

Ένας από τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών, είναι η μακροχρόνια εμπειρία του σε θέματα αγροτικής εκπαίδευσης να αξιοποιηθεί υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, από σημαντικούς φορείς της περιφέρειας όπως για παράδειγμα ο Τεγεατικός Σύνδεσμος, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο αγροτική κατάρτιση υψηλού επιπέδου στους παραγωγούς και μη της υπαίθρου.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι βασικοί άξονες της συνεργασίας. Το ΙΓΕ θα υποστηρίξει επιστημονικά, εκπαιδευτικά σεμινάρια αγροτικού περιεχομένου, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις εν Τεγέα εγκαταστάσεις του Τεγεατικού Συνδέσμου. Από τα πρώτα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν θα είναι η μελισσοκομία και η δενδροκομία και παρακαλουμε τους ενδιαφερόμενους όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Τεγεατικού Συνδέσμου στα τηλέφωνα: 210-8211116 (Αθήνα) & 2710-556012 (Τεγέα) καθώς και στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών στο τηλέφωνο 210.80.11.146 (www.ige.gr).

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις