Σύλληψη 37χρονου Βούλγαρου για ζωοκλοπές

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 37χρονος υπηκόος Βουλγαρίας, που ενέχεται σε πολλές περιπτώσεις ζωοκλοπών από αγροτικές περιοχές των Σερρών. Μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Νέας Ζίχνης εξακριβώθηκε ότι ο 37χρονος, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους, δραστηριοποιούνταν στις κλοπές αιγοπροβάτων.

Από την μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι δρώντας τις βραδινές ώρες διέπραξε 9 ζωοκλοπές από 4 χωριά των Σερρών, αφαιρώντας συνολικά 101 αιγοπρόβατα, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 7.500 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης εντοπίστηκε ο 37χρονος σε αγροτική περιοχή των Σερρών και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης της κα. Ανακρίτριας Σερρών. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσε, εντοπίστηκαν συνολικά 51 αιγοπρόβατα, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και αποδόθηκαν.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε αρμοδίως

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις