Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών ελαφιών

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 15 νεκρά ελάφια, ενώ οι αρμόδιοι εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.Ένα από τα 15 που βρέθηκαν, ήταν και αποκεφαλισμένο.

Για το θέμα υπήρξε ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση, ώστε να ενταθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Προχθές πραγματοποιήθηκαν «έφοδοι», παρουσία Δικαστικού λειτουργού, σε δύο κατοικίες στη περιοχή των Μαριτσών, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Από τις έρευνες δεν υπήρξαν θετικά αποτελέσματα, ωστόσο αυτές συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.

Στη μεγάλη αυτή επιχείρηση συμμετέχουν η θηροφυλακή, η δασική υπηρεσία, η αστυνομία και η κτηνιατρική υπηρεσία. Ανάμεσα στα νεκρά ελάφια, βρέθηκαν και μικρά ελαφάκια τα οποία εκτελέστηκαν επίσης με κυνηγετική καραμπίνα.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου η Διευθύντρια Δασών Δωδεκανήσου Κατερίνα Μπαλατσούκα, φαίνεται ότι οι δράστες τα πυροβολούν από αυτοκίνητο με μικρά σκάγια. «Πρόκειται για βαρβαρότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι αυτός ή αυτοί που το πράττουν είναι ψυχοπαθείς.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις