Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Αιτωλικού

Κάτοικοι του Αιτωλικού με αυτοκίνητα και με λεωφορείο έφτασαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Μεσολογγίου με σκοπό να δουν τον Δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο και να ενημερωθούν από τον ίδιο για το νερό στο Αιτωλικό.

Οι κάτοικοι ζητούσαν να κατεβεί ο Δήμαρχος και να κάνει ενημέρωση σε όλους .

Η ένταση προκλήθηκε όταν η επιτροπή ανέβηκε στο γραφείο του Δημάρχου να καταθέσει τα αίτημα τους.
Ο Δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος τους ζήτησε να κάτσουν στο γραφείο να μιλήσουν αλλά η επιτροπή του ζήτησε να κατέβει να μιλήσει σε όλους τους πολίτες του Αιτωλικού που είχαν φτάσει ως εκεί.

Σε αυτό το διάστημα οι κάτοικοι μη ξέροντας αν ο Δήμαρχος θα κατέβει να τους μιλήσει προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό όπως και τα κατάφεραν.
Την εισβολή τους στο Δημαρχείο την σταμάτησε η ίδια η επιτροπή η οποία τους ενημέρωσε ότι ο Δήμαρχος κατεβαίνει να μιλήσει σε όλους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onairnews.gr. 

Πράγματι μετά από λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Μεσολογγίου τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με το νερό όπως επίσης τους είπε ότι μόλις έχει στα χέρια του τις επίσημες ανακοινώσεις από τους επιστήμονες που κάνουν έλεγχο στο νερό, θα συνεχίζουν την συζήτηση τους  σε συγκέντρωση στο Αιτωλικό.
Μετά οι κάτοικοι πήγαν στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με την κ. Χριστίνα Σταρακά.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις