Περιοδεία Γ. Τσιρώνη, την Πέμπτη  στη Λέσβο

Περιοδεία στην Λέσβο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και με τους αγροτικούς συλλόγους και φορείς του νησιού.

Στις 9:00πμ της Πέμπτης, ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ αμέσως μετά, στις 10:00πμ, θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης με τον Δήμαρχο, Σπύρο Γαληνό, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της αρμοδιότητάς του.

Στις 11:00πμ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συναντήσεις με αγροτικούς φορείς στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, ενώ αμέσως μετά, στις 13:30μμ θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στις 14:00μμ ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει συνάντηση εργασίας με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου και υπηρεσιακούς φορείς.

Στις 19:00μμ το απόγευμα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στον Παπάδο Γέρα, με επίκεντρο τα αγροτικά ζητήματα και με την συμμετοχή αγροτικών συλλόγων και φορέων.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις