Συμπαράσταση των λογιστών στους αγρότες

Κάλεσμα συμπαράστασης στους αγρότες από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών. Ακολουθεί ολόκληρο το κάλεσμα: 

Συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών. Είμαστε στην ίδια πλευρά για την αντιμετώπιση των λαϊκών προβλημάτων. Ζούμε την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. 

Στόχος Κυβέρνησης – ΕΕ  είναι να απαξιώσουν πλήρως την εργατική δύναμη, να χτυπήσουν τα εναπομείναντα δικαιώματα και κατακτήσεις. Να ξεκληρίσουν τη μικρομεσαία αγροτιά και να χτυπήσουν τους μικρομεσαίους ΕΒΕ. Εργάζονται πυρετωδώς για να διασφαλίσουν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους. Η κυβέρνηση με το ψέμα και τη διαστρέβλωση προσπαθεί να πείσει το λαό ότι νοιάζεται γι’ αυτόν και ταυτόχρονα να καλλιεργήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό.

Απορρίπτουμε τους εκβιασμούς και τα κάλπικα διλήμματα της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων της πλουτοκρατίας.

Δεν υποχωρούμε.

Απάντηση θα δώσουμε στο δρόμο του αγώνα

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να στηρίξουν, να δυναμώσουν τα αγροτικά μπλόκα και τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Σ’ αυτή την ανελέητη και βάρβαρη επίθεση για να βάλουμε φραγμό μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Είναι ο ενωμένος ταξικός αγώνας εργαζομένων, μικροαγροτών, μικρομεσαίων ΕΒΕ. 

Η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει την αγροτιά, έχει τους εργαζόμενους με εργασιακές σχέσεις – λάστιχο και μισθούς των 300 και 400 ευρώ, με εξαντλητικά ωράρια, στέλνει στην ανεργία τους νέους, βάζει λουκέτα στους ελευθεροεπαγγελματίες και ταυτόχρονα γεμίζει τα σεντούκια των επιχειρηματικών ομίλων. 

Μπλόκο στην πολιτική
της κυβέρνησης, της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων!

Να μην επιτρέψουμε να υπονομεύσουν τον αγώνα μας. Ο αταλάντευτος, οργανωμένος αγώνας, η οργάνωση στα σωματεία, στις σωματειακές επιτροπές, η συμμετοχή και η συμβολή όλων των εργαζόμενων στην υλοποίηση των αποφάσεων ανά κλάδο και χώρο δουλειάς, αποτελούν την ισχυρή, αναμφισβήτητη δύναμη που μπορεί να φέρει αποτελέσματα στον αγώνα, να ανατρέψει τους σχεδιασμούς τους.

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις