Αύξηση των λαθραίων ποτών

Ραγδαία αύξηση στις περιπτώσεις λαθραίων ποτών που προσπαθούν να περάσουν απο το Τελωνείο του Προμαχώνα σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες. Την Παρασκευή και το Σάββατο συνελήφθησαν 4 άτομα τα οποία επιχείρησαν να περάσουν παράνομα 420 φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Ειδικότερα :

Το Σάββατο συνελήφθη στον Προμαχώνα απο άνδρες από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ενας  54χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 36 φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Την  Κυριακή τα ξημερώματα συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 59 και 56 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν λαθραία 332  φιάλες αλκοολούχων ποτών.  Την ίδια ημέρα το μεσημέρι ,συνελήφθη  ένας 45χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, 52 φιάλες λαθραίων αλκοολούχων ποτών.

Και στις τρείς περιπτώσεις τα λαθραία ποτά  κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Τα οχήματα των δραστών κατασχέθηκαν  ως μέσο μεταφοράς.

Να σημειώσουμε πως απο τις αρχές σχεδόν Μαρτίου στον Προμαχώνα έχουν συλληφθή  άλλα τέσσερα άτομα, απο 31 ετών έως 49 για 112 λαθραίες φιάλες ποτών  που προσπάθησαν να περάσουν απο το Τελωνείο.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις