Σύσκεψη για τις καταστροφές καλλιεργειών στο Βελβεντό

Με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Βελβεντού πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα του συλλόγου με την παρουσία των βουλευτών, Δημητριάδη Μίμη, Θεοφύλακτου Γιάννη, Μουμουλίδη Θέμη και Ντζιμάνη Γιώργου. Αντικείμενο της τα προβλήματα από την πρόσφατη χαλαζόπτωση που έπληξε τις δενδροκαλλιέργειες στο Βελβεντό, την παραμονή του Πάσχα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη και εκπρόσωποι των δυο αγροτικών συνεταιρισμών  του Βελβεντού και στέλεχος του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ της Κοζάνης.

Οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν, δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στη δοκιμαζόμενη κοινωνία του Βελβεντού, δεσμευόμενοι να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών τόσο στον Υπουργό Γεωργίας, όσο και στη διοίκηση του ΕΛΓΑ, με στόχο τη πληρωμή των προηγούμενων ετών άμεσα καθώς και τη πληρωμή των πρόσφατων ζημιών εντός του 2017.

Υποσχέθηκαν να είναι κοντά στους παραγωγούς και τους παραγωγικούς φορείς σε όλες τις παραπέρα διαδικασίες, ανανεώνοντας το ραντεβού για οτιδήποτε και όποτε χρειαστεί.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις