Δυναμική παρουσία στο αγροτικό συλλαλητήριο στην Τρίπολη

Δυναμική παρουσία στην Τρίπολη, είχαν σήμερα, εκπρόσωποι της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Αγροτών-Κτηνοτρόφων, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου που είχαν εξαγγείλει εδώ και μερικές ημέρες, με αφορμή τις ζημιές που σημειώθηκαν απ’ το τελευταίο χαλάζι σε Αρκαδία και Αργολίδα.

Μικρο-ένταση, φωνές και σπρωξίματα με τις αστυνομικές δυνάμεις, σημειώθηκαν στην εξωτερική πόρτα του ισογείου, του κτιρίου που φιλοξενεί τα γραφεία του περιφερειακού ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και στο γραφείο της Αναπληρώτριας Προισταμένης.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, κατήγγειλαν βίαιη απώθηση-όταν επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτίριο- απ’ τις δυνάμεις της Αστυνομίας και έντονη αστυνομική κάλυψη της παράστασης διαμαρτυρίας, ακόμα και με παρουσία ανώτερου αστυνομικού, στο γραφείο της Αναπληρώτριας Προισταμένης.

Η τελευταία, με δηλώσεις της, υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα για την παράσταση διαμαρτυρίας και για την ύπαρξη αστυνομικής δύναμης κάτω στο κτίριο και φάνηκε ανοιχτή σε όποια μελλοντική συζήτηση-συνάντηση, αλλά και στην προώθηση του γραπτού ψηφίσματος με τα αιτήματά τους, όπως και τελικά έγινε.

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, με πεζή πορεία, κατευθύνθηκαν στον περιφερειακό ΕΛΓΑ, για παρόμοια παράσταση διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις