Επίτιμος δημότης Πύργου  ο Γ.Τσιρώνης

Ο τίτλος του επίτιμου δημότη Πύργου θα αποδοθεί σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, στον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, για την συνεισφορά του στην επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων ως Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας. Μαζί του θα αναγορευθεί επίτιμος δημότης για την συνεισφορά του στο ίδιο ζήτημα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 18:30μμ στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, παρουσία του Δημάρχου Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή,  του Προέδρου του Δ.Σ, Δημήτρη Μεσσαλά, του Δημοτικού Συμβουλίου και φορέων της περιοχής. Τον Αν. Υπουργό ΑΑ&Τ, Γιάννη Τσιρώνη, θα παρουσιάσει ο επικεφαλής Διοικητικής Μονάδας της Γεν. Δ/νσης Περιβάλλοντος της Ε.Ε, Γιώργος Κρεμλής, ενώ τον Υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, θα παρουσιάσει ο Αν. Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ηλεία και στο περιθώριο της τιμητικής εκδήλωσης, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει την ευκαιρία συναντήσεων για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις