Παρέμβαση των Γεωπόνων της Π.Ε.Π.Τε.Γ. στο 5ο Aναπτυξιακό Συνέδριο

Στον σημαντικό ρόλο που του αγροτικού & κτηνοτροφικού τομέα στην παραγωγική και οικονομική ανάκαμψη της χώρας αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Γεωπόνων της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. κ. Γιάννης Πετράτος, μιλώντας στο 5ο αναπτυξιακό συνέδριο με θέμα «Αναπτυξιακές Προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα» που διοργάνωσε η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». 

Στην ομιλία του ο πρόεδρος των Γεωπόνων της Π.Ε.Π.Τ.ε.Γ. στη θεματική ενότητα Αγροτική Ανάπτυξη ανέπτυξε τις θέσεις της Ένωσης για τον Πρωτογενή τομέα καθώς και τις απόψεις των συναδέλφων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο και έχουν άμεση επαφή με τους Έλληνες αγρότες. 

Στο περιθώριο του συνεδρίου υπήρξε μια πρώτη συνάντηση του νέου προέδρου της Π.Ε.Π.Τε.Γ. με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Αποστόλου στην οποία έγινε μια ανταλλαγή απόψεων για τα τρέχοντα ζητήματα .

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Τε.Γ. ευχαρίστησε τον κ. Αποστόλου για την στάση του στο εφετινό Πρόγραμμα Δακοκτονίας στο οποίο για πρώτη φορά οι Γεωπόνοι Τ.Ε. συμμετέχουν ισότιμα και τον διαβεβαίωσε πως όλοι οι συνάδελφοι που θα συμμετάσχουν θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε το πρόγραμμα να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Επίσης,  ενημέρωσε τον κ. Υπουργό πως οι Γεωπόνοι της Π.Ε.Π.Τε.Γ. είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλο το φάσμα του αγροτοδιατροφικού τομέα , οποτεδήποτε τους ζητηθεί . 

Τέλος, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνάντηση του προεδρείου της ένωσης με τον υπουργό στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις