Ντουλάπες υπνοδωματίου για την ανακαίνιση σπιτιού που ετοιμάζετε

…που θα βρείτε τα καλύτερα σχέδια;

Και εκεί που νομίζετε ότι έχετε τελειώσει με τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας, συνειδητοποιείτε ότι ένα άλλο μεγάλο έξοδο: τις ντουλάπες υπνοδωματίου!

Η εταιρεία Artion Design στη Θεσσαλονίκη σας προσφέρει σε χαμηλές τιμές ντουλάπες συρόμενες και ανοιγόμενες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε την μεγάλη ποικιλία από τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και να επιλέξετε. Πριν σας δείξουμε μερικά από τα πιο μοντέρνα σχέδια, διαβάστε λίγα λόγια για την εταιρεία και την προσεγμένη ποιότητα που προσφέρει στις ντουλαπές.

Άνεση και λειτουργικότητα

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο εξοπλισμός. Είτε έχετε μικρό, είτε μεγάλο υπνοδωμάτιο μπορείτε να βρείτε μοναδικής αισθητική έπιπλα με επενδύσεις από ανθεκτικά και πολυτελέστατα υλικά. Στην λειτουργικότητα βοηθάει και ο εργονομικός σχεδιασμός που έχει κάθε ντουλάπα, ώστε ακόμα και με το πέρασμα του χρόνου να προσφέρει την ίδια άνεση. Ελάτε στα καταστήματα Artion για να βρείτε αμέτρητες λύσεις!

Πρωτότυπα σχέδια

Κάθε μοντέρνο σπίτι χρειάζεται στυλ, ειδικά στον προσωπικό χώρο του υπνοδωματίου. Οι ντουλάπες ακολουθούν όλες πρωτότυπο στυλ, συνδυάζοντας χωρητικότητα και υπέροχο design.

Οικονομικές λύσεις που αξίζουν

Κατά καιρούς πραγματοποιούνται προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ οι τιμές είναι προσιτές ακόμα και σε καινούργιες παραλαβές. Στην εταιρεία Artion σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις τόσο στην ποιότητα όσο και στην τιμολογιακή πολιτική με κόστος ενιαίο και για την εγκατάσταση και για την αγορά εξοπλισμού.

Μερικά σχέδια που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς

 

Ντουλάπα συνεπίπεδη με πόρτα δωματίου που καπλαμά. Ουδέτερη απόχρωση που ταιριάζει με κάθε έπιπλο, ακόμα και αν αλλάξετε τον χώρο σας.

 

Elegant design με ιδιαίτερη υφή και γυαλιστερή εξωτερική επένδυση. Ένα κόσμημα στο δωμάτιό σας. Με πλαίσιο από αλουμίνιο και γυαλί.

 

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά! Πλαισιώνεται με ξύλο και γυαλί.

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις